11/17/11

Prepaid to postpaid+internet package

4/11/2011,tarikh keramat bagi, number handphone UPAX kesayangan aku sudah bertukar menjadi postpaid, gila,memang kerja gila, aku dah lama pakai number ni, sejak aku kat matrikulasi lagi,
aku pakai pun sebab ni nombor UPAX,nombor pun cantik, even beli dengan kawan harga RM10, dah lah kalu mesej dengan semua nombor 1sen je, sekarang semua dah tiada, ikutkan tempoh boleh guna UPAX tuh sampai aku umur 25 tahun, 3 tahun lagi beb!
Disebabkan perasaan meroyan yang teramat-amat,aku korbankan nombor ni,dan ubah jadi postpaid,huhuh..sedih gila*nyesal dah tak guna,waaaa*,tapi tak pe, yang aku nak cerita, aku dah start pakai postpaid ni,RM50 sebulan+internet package 1gb rm38,
So, tiap-tiap bulan aku kena bayar RM88,kira oklah kot.by the way, sejak ada internet through handphone ni, yang best, nak tweet-tweet pun syiok, even di dalam toilet pun aku bawak,hehe
before this, if pakai wifi, dalam toilet dapat main game angry bird jelah, sebab takde internet,haha.harap-harap bil aku bulan ni tak melambung,rasanya macam tak guna sangat call & mesej ni*muka cuak kalau bil melambung*

U.O.X dalam kenangan..ahhhh sedih!!


p/s : harini aku nak update blog banyak-banyak,haahha

No comments: