11/17/11

Konvo time!!

Salam semua.oh sorry guys,lama gila tak update,hehe.actually busy gila lah, habis konvo tuh,memang terasa busy yang teramat lah gila, sampai takde masa nk update blog, hehe*ok,ini alasaa,haha,sebenarnya malas,huhu*


Oklah,dah lama gila kot tak update,so ,ni nak cerita pasal konvo aku yang lepas tuh lah,yelah, jubah dah ambil, tapi gambar-gambar berlatar belakangkan dewan konvo & jubah konvo yang gedabak besar tuh belum lagi aku upload kat sini, heheh*statement cam bangga diri sikit,lalalala,kau ader*

Tanggal 24/10/11 bersamaan dengan hari isnin ,maka dengan secara rasmi nya aku dah grade,kira bangga gak lah sikit,huhuhu..time tuh, aku pergi bertiga sahaja,mak,ayah & aku.yelah, kalau bawak reramai nanti, sedare-mare aku yang lain tuh nak duduk mana an, dah lah hujan kat luar dewan tuh, kesian dorang, so, diorang lepak kat hotel,because only my parents yang boleh duduk dalam dewan.

Serius tak tipu wa cakap lu,time nak konvo tuh tersangat-sangat lah penat,,dengan nombor giliran aku yang berates-ratus tuh, lagi lah,lenguh kepala lutut ni berdiri beratur before masuk dewan,huhuh..tapi bukan aku grade bawah 3 pointer ok,above 3 but no less than 3.5,huhuhu*statement jujur*

Dah la nama started huruf T,so, aku dikelilingi semua orang perempuan yang nama nya huruf S & W ok..huhuhu..tapi serius lah cakap, konvo ni sangat penat lah, dah la tak dapat nak bergambar ramai-ramai satu kelas, because kite orang tak dapat nak jumpa, sesak sangat, lepas tuh, dengan keadaan nak suruh pulang jubah konvo cepat-cepat, mahu nya aku tak penat berlari-lari anak nak pergi pulang jubah,huhuhu..rugi giler lah

Hah, nak cerita lagi,gambar konvo aku pun tak banyak,waaaa sedih nye * padan muka kau,sape suruh time tuh malu-malu, hehe*.takpelah, tak banyak,atleast ada. Eh cop! Tapi ada lagi satu cerita sedih, hihihi,orang semua sebok nak buat gambar studio, tapi aku tk buat pun, huhu,sebab segan,hehe..alah, apelah sangat grade degree je, tak payah lah nak siap gambar studio, lain lah kalu master,ok gak, huhu*statement nak sedapkan hati sendri, hehe* so, guys, enjoice the pictures! Hohoo~*enjoy ke,lalaal*



tengok giliran yang ke berapa.sedehhh,haha


muka tahan panas!

posing dgn one of my besties kat uitm! rindu kau bro! haha

tak tahu motif ape aku wat cmni,haha

gmbr dengan parents,yipii!

my mom & dad,my everything~hukhuk

classmates kat uit,member kamcing! hehe..

time amik ijazah! hhee

sedikit angkuh ye posing time baling topi,hehehe :P




 
p/s : bye-bye uitm~ miss u so much..ahaks!

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

hey Tahniah

Tira Pengemis Maganda said...

eh2 mcm knl je dewan tue...hahaha...
tahniah yer~

mykhalis said...

tahniah2.. leh wat GA bila gaji beso nnt

mr.syazwan said...

akhirnya

baru upload ye...

hehe

tahniah ye

=_=

Rtp Farra Arisha said...

congrats to you then! moga2 terus sukses yeah! :)

i am S!L4H.. said...

wahhhhh~~