11/17/11

Demam twitter pulak dah!

Kalau siapa-siapa notice, aku baru je install twitter updates kat belah kiri blog aku ni, huhuh~,
aku baru je nak aktif main twitter balik*dah lama buat twitter,tapi tak main sebab tak paham*,

so, siapa-siapa yang ada twitter tuh, follow aku ya? Hehe..jom main twit twit pulak, facebook aku bukak, tapi tak update sangat, haha, entah rasa cam best lak asyik duk main ‘hashtag’ kat twitter tuh, hahaa..facebook, buka untuk like post orang je, hahaa..

dulu serious tak paham macam mana nak main twitter, sekarang sejak dah main ni, baru lah paham sikit,before this aku selalu buka kat computer, lagi pun macam ‘hang’ je kalau buka twitter,sebab updates nye sangat cepat,kadang-kadang tak sempat nak baca post-post,terus dah updated.

Jom tweet-tweet!*bunyi burung*


tweet! tweet! follow bollow bollow ! :)

 
 
p/s : tapi,aku bukan #tahitwitter ,lalala~

No comments: