11/17/11

birthday celebration TATA & 'Mummy'

Huu,bulan 10 hari tuh, ada dua birthday yang kite orang celebrate kat Shapadu ni, first birthday our CFO merangkap bos besar aku, nama nye TUNKU AZLAN ,so, we just called him TATA,short form, aku pulak TiTi,aih, macam-macam gelaarn ada neh, TATA sangat sempoi orang nya,baik sangat sebab dia lah aku absorb kerja kat shapadu ni,dia yang offer kerja tahu,huuhuhu~

Secondly, my ‘mummy’ kat office, actually, she’s one of my officemate, yang sangat baik lagi penyayang,baik gila, dulu time aku practical, dia banyak ajar aku lah *sabar je dengan karenah LAMPI aku,huhu* So, biler aku dah started kerja sini, i just called her “mummy’ kira mak aku gak lah kat shapadu ni*tetibe rindu mak betul kat kuantan, hehe*.last month,we all also celebrate her birthday, So, enjoice the pictures,Semua aku tangkap guna handphone android*sedikit riak* haha..



mami,yang kat tengah-tengah tuh, huhu

aku,mami & nisa

makan-makan kat ayam penyet,hehe

yang ni pulak birthday our CFO,TATA,haha

bos bos!

macam biasa,aku mesti nak interframe,hahaha


p/s : makan banyak, badan sekeping gak,lalaal~

1 comment:

i am S!L4H.. said...

makan la sikit, kot boleh jadi 2 keping.

errrr