10/19/11

wordless 'wonderful' wednesday!

haaa,kau ada?


document yang bersepah-sepah!

banyak nye nak kena tengok,nasib baik yang bersusun dua kat belakang tuh,
semua dah settle, tinggal nak filling jek.
tapi ada lagi 2 file nak kena check!
patut ke aku nyanyi lagu rossa part korus ' ku menangisssssssssss'
huhuhuh..
boleh ke siap this week sampai habis,next week nak cuti lama,aku tak nak kerja bertimbun-timbun lagi..waaaaaaaa!! hahaha :P



p/s : thanks pada mr fuuuuyoo because ajarkan aku pasang banner nuffnang kat blog! thanks buddy :)

12 comments:

Zamri A. said...

'Pemandangan' yg biasa, esp bila time kena marking assignment students.. huhu! :)

is_isaac said...

huhuu..tp ni bukan assigment student,hahaha

::FAIZ FARISH:: said...

hehe... sabo je la

mr.syazwan said...

erk??perhhh Terharu ni~~~~~ haha

pasangkan banner katanye ye.. huhu

insyAllah siap punya...

chayok3!

hehe

=_=

F U N F A B U L O S I T Y said...

tudiah

azurin ramli said...

mak aii,rimas pulok aku tengok menimbon kertas.recycle lah weyh.kehkehkeh

is_isaac said...

faiz : nasib lah diri ini sentiase ber sabo, huhuhu

is_isaac said...

mr wan : hhuhu..da siap! hahaha..

is_isaac said...

FF - nak rasa sikit? ada banyak bakal menyusul, hahaha

is_isaac said...

azurin : tak leh recycle! kalu boleh,nak jek recylce! hahaha

Finaz Jaafar said...

uiiii busy kemain..takpe,slow2 la..

is_isaac said...

finaz : busy giler kan/hahha...pasrah jek ;(