10/17/11

saya tak tahan! aduh duh duh..

Salam guys
sorry, tajuk post macam entah apa-apa,hahhaa..

ok, Monday datang lagi dengan hari yang penuh keceriaan ( tangan di dada,mata ke atas)
banyak giler kerja kot nak kena buat, dengan document berlambak-lambak
atas merja aku untuk di review, adoi, letih la macam ni,
aku dah rasa macam nak rebus semua document ni,
pastu nak buat jus document..haha..sedap kan?

Ahaks.alaaa..lupa pulak nak bagitahu,haha.semalam,
aku dah amik dah jubah konvo, perghh..
best tak terkata time try tuh, punya lah excited ,
kalu boleh nak jerit dalam toilet sambil try jubah tuh,
because excited sangat ( sila kawal diri, bukan kau sorang je konvo mail oii,hihihi ) huhuh..
sepatut nya ada raptai semalam,tapi tiba-tiba rasa malas lak aku nak gi,
biar jelah,lagi pun, aku punya giliran lmbat giler, beratus-ratus kot, huhu..

Semalam,rasa best,harini, rasa tak best sebab serabut bnyak kerja,
aku kena settle kn semua kerja sampai siap this week,
kalu tak, masak lah aku next week, confirm bertambah-tambah kerja aku..
because, next week, aku nk gi konvo,
dah apply cuti 2 hari ( unpaid leave ok, sabor jelaaaa )..
pastu family vacation lak, yahuuu..best nye,
next week my family nak datang shah alam..yeay!..

Tak sabau nak berjalan-jalan,nak bergambo sakan,
sampai biar abis memory card handphone ( nak beli kamera tak mampu, huhu )..

aku tak tahu kain tengah ni nak pakai macam mana,hoho

muka cam malu-malu sikit,sbb ramai org,dalam hati excited giler!!,haha
 
 
 
 
 
p/s : selamat konvo untuk semua kawan-kawan :)

















    

9 comments:

mr.syazwan said...

erk tajuk kemain lagi ye.. haha

baru tahu kan betapa bestnya konvo kan? haha

seiyes ambik unpaid leave? adehh lari ler bajet mcm ni.. xleh replace leave ke? huhu

kim salam family ye

terutama Raja Hasni (betul kan?)

ceewah..

=_=

mr.syazwan said...

*mak ju salah kuikui

is_isaac said...

hahaha, thanks btw..hohoho~
seronok giler,tak sbr nie, hahahaha

::FAIZ FARISH:: said...

tahiah

is_isaac said...

faiz : thanks bro! huhuhu

VeryLawa (Scarfs) said...

i pun konvo jugak, but my session is on 22nd October , Saturday.

when is yours?

congrats, dah lupe macamana rasa eksaited konvo sbb ni dah kali ketiga kite konvo. heheheheh.

so pegi konvo takde perasaaan, cuma nak jumpe kawan2 je :)

btw, hope everything run smoothly and congrats again!

UITM DIHATIKU~~

is_isaac said...

yeah2,uitm di hati ku, hhu..
isnin ni, 24th..

ala, ni first time konvo, before this tak pernah, hahaha..

Bella Bell said...

ewwwww.. kemain dia ea.. smart2.. hehehehe



selamat berkonvo ea kamu.. ehh.. tahniah jugak :)

is_isaac said...

bella : hakhak..thanks bella :)