10/8/11

happy saturday people :)

yeah! today is saturday..!
eh sabtu kan cuti, ape lagi,lepak rumah la.
ok,tapi aku tak pun, aku kat office nie
kerja beb! OT OT!
kena tabah kumpul duit.
haha..enjoy your saturday with happiness :)
jom sambung kerja :)





p/s : jarang nak upload kat facebook photo2 camwhore ni sangat da,ramai sgt like, nanti cam bangga diri lak, lalala~ :P

9 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kenapa sejak akhir2 ni suka upload pic? heheheehe ke aku yg baru prasan?

is_isaac said...

haha..sejak kerja kurang kot,lalala~

DanieL AdiE said...

Kene kerja ya walaupon hari sabtu..

happy Saturday Is..

mr.syazwan said...

masyuuukkk

=_=

is_isaac said...

adie : hepy saturday :)

syazwan : tak masyukk pun..hihihi

Ni Sa said...

oh sabtu pn kne keje. same ler =..=''

is_isaac said...

ni sa : KALAU TERPKSA JEK, HUHU

© Edriem said...

takde fb so like kat sini je lah kan. haha

is_isaac said...

edriem : boleh jek, sila like skrg, hahaa