9/22/11

yeay! dah belajar benda baru!

ok, sekarang, aku tak dapat nak buat kerja,
because, aku kena tutup system accounting tuh,
tengah duk syok-syok  surf internet, aku jumpa satu forum pasal android,
yang boleh print screen, haha.

aku biasa tahu printscreen throught laptop je
sekarang guna handphone pun boleh
senang je, sapa-sapa ada samsung galaxy s sekarang,
if korang nak printscreen, just
tekan " back button' ala yg betul anak panah tuh dan

tekan 'home button' lama2,dua-dua button tekan serentak
nanti ada bunyi capture camera.
gila best!
aku dapat ilmu baru pasal android!

for the first time, aku captured thru my home, i wanna show u
my wallpaper actually  is photo of mine, haha.
ada aku kesah?
handphone aku, ikut suka lah nak letak pic aku kan?

pic sorang-sorang je, bila la nak berdua nie, huhu

hahahha.peduli apa orang nak kata..
suke suke suke!

icon-icon kat bawah tuh, kita boleh customize sendiri,
3 icons tuh bg aku sangat penting, compare yang lain,huhuhu.
thats why, always ada letak kat home screen.huhu..!


p/s : bosan la pula, kerja dah la banyak, tapi tak dpt nak buat.aishh!

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kenape aku tgk muka kau makin putih?




Larikkkkk hehehe

is_isaac said...

aku adjust brightness la weyh! haha

imHepPie said...

huishh...jeleh okeh....nak guna x sampai2 lgi hajat isk2!

roq said...

jeles