9/28/11

Biodata Versi Bajet

ni aku ceduk idea dri blog faiz , hehe..



buat-buat muka kacak kat i-city! kau ader.? hahaha ;P



Nama penuh : tengku ismail bin tengku ibrahim bin tengku ismail
                      ( kreatif giler kan nama,generasi ke generasi ni,haha)


Nama samaran /komersial :  mail,TiTi,ismail,abg is yang kacak ( kau ada.?hehe )

Umur : 22 tahun, tp ramai ingat 19 or 20 ( lalalaa, kau ader?)

Status : it's complicated! tet!!

Tempat lahir : sebuah hospital kerajaan di kuantan pada tahun 1989,lalala~

Pendidikan : baru abis belajo kat uitm kota bharu deh!

Makanan kegemaran : tak kesah makanan ape, janji sedap samapi gua leh tangkap lentok (petai2 yg sewaktu dengan nya, gua tak layan beb! )

Minuman kegemaran : faberet giler epal jus,ribena & laici,tapi kalau kuar makan, order limau ais je ( jimat,lalala~)

Warna kegemaran : putih,merah & hitam ( faveret sgt2 nie,  mostly barang aku related these kind of colours )

Penyanyi kesukaan : depends on lagu la,tapi suke siti ( motif befday sama,),Bruno mars ( lagu2 best giler,asyik memekak lagu dier je), aizat ( yg ni lagu2 best),artis jiwang-jiwang karat tahap boy band,
gua tak layan,sekian!

Pelakon kegemaran :.tom welling ( nampak kacak & nampak smart la, feeling cam nk jadi tom welling jap)
lee dae hae ( my girl, asal ko cute sgt dlm citer tuh), NEELOFA sekali ye ( ahhh jatuh cinta dengan neelofa!! )

Kereta idaman : nak kereta import, hehe.VIOS or camry
                           ( biler nak naik gaji ni!!! Nak beli kete!! )

Cita-cita : hmmm..next!!!

Tempat yang ingin dilawati : ahhh nak gi oversea,London ke, japan ke ,korea ke kalu dapat kerja kat sana & jadi housekeeping kat hotel pun tak pe! ,haha

Tempat yang nak pergi tapi tak pergi2 : hmmm, rumah neelofa,dating dengan neelofa, tido dengan neelofa ( haha )



Perkara yang disukai : lepak2,santai2, karaoke ( sumbang pun takpe, ada aku kesah ), tido ( nak nampak kacak, kena tido selalu der, ahah )


Perkara yang paling dibenci : merokok ( gua tak layan ni der),  orang marah tak tentu pasal , manusia penting diri sendri, marah-marah tak kena tempat,bla bla bla ( luah perasaan tetibe )

No phone : cannot! Privasi! Lalal~neelofa je boleh! ( haha )

email : eastmyle_89@yahoo ( add kat ym, tapi jarang sgt online ym, huhu )

Wanita idaman : cantik cam NEELOFA!! Tapi mesti yang baik-baik je ye ( lelaki yang baik untuk perempuan yang baik,lalala) baik ke kau??lalalaa



p/s : time sekolah dulu, asal nak kenal, mesti minta biodata,sekarang, add kat fb je..haha

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

lol... haha no komen

cik sakdi said...

lawak der... nak tido ngan Neelofa. hahah mmg xkan dapat la agknye. haha

ain revival said...

i city depan umah aku jep..kau ader?

=))