9/21/11

android market dah berubah interface.yeay! totally awesome!

hola hola, aku kan peminat tegar bagi OS android ni,maklum lah, pakai samsung galaxy SL
even version froyo je ( 2.2), tapi aku rasa sangat best dan happy when i've started to use this phone.
 dua tiga hari lepas,aku perasan yang ikon market cam 3D lak, before this, macam lain sikit.
aku bukak market je, aku tengok interface nya dah lain
go go,android gooooo!!! :)
OMG! sangat cantik, dan nampak sangat smart untuk diview,huhu. LIKE-LIKE
android best! yeay!


p/s : tetibe teringat hp ku yang lama,nokia3315,nokia6600,SE K510,K530,G705.oh shahdu nyeeee

No comments: