9/22/11

alaaaaaa..kenapa tak demam ni! aish!

hohoho~ morning guys,ok firstly, rasa macam nak hentak je kepala
kuat-kuat kat dinding, because aku bajet hari ini aku nak MC, tapi tak,
aku tak demam pon, so, aku datang kerja  la ok?
hahahaha
ok aku melawak je,
Alhamdulillah, nasib baik antibody aku kuat, thats why,
even aku kebasahan giler2 semalam,aku still tak demam, & sihat walafiat.
yay! teruskan bekerja kawan-kawan.
sejoooooookkk!!! (sambil sarung sweater ) hihihi~ :P


fever. please go away! i nak sihat walafiat selalu ok! huhu


p/s : kepala tetibe rasa cam pening time aku tulis entry ni, adakah tanda-tanda akan MC esok?lalala~

2 comments:

myr amyra said...

ayooo....aku baru je baik demam..orang lain xmo demam, ko plak nak demam...hikhikhik.... :)

is_isaac said...

hahaha..aku nak duduk rumah, mls gi kerja actually, ahhaa..
niat jahat, jeng-jeng