9/21/11

Aku kebasahan! Arghh tak selesa!

Today, hujan datang lagi, kali ni dengan selebat-lebat tidak,
sehinggakan aku yang pakai seluar jeans dan
sweater merah + baju singlet + tshirt hitam ni, dah basah lejun..


Actually, it was happened, time aku nak pi lunch tadi,

Konon-konon nak lunch lewat skit, officemates ajak kua sekali,
eceh! jual mahal kata tak nak, nak keluar lewat skit.

Padan la muka aku kan, kul1.40 macam tuh,
aku kua pergi makan, even pinjam payung diorang pun,
habis semua nya basah,hujan yang sangat lebat+perut lapar+angin kuat ,


semua orang kat kantin tengok aku dengan terkedu
melihat dan berkata” aih, pakai payung pun, baju pun dah basah.

Serious dowh, aku basah kuyup time tuh.
Sampai sekarang ( masa aku tgh menaip ni, seluar jeans aku still basah lagi,
 tabah je aku buat kerja dengan keadaan basah, ahhh, tak selesa!!!)

Cepat lah nak balik,nak je aku cabut seluar ni,
tak payah pakai apa-apa sekarang,
macam mana nak buat kerja dengan seluar basah kuyup cam ni.adoiii!
Sabo jelahh!!


hujan yang turun bagaikan/..lalala~



p/s : nanti nak bawak seluar & baju spare, in case kalu kena macam ni lagi..esok mc kot, banayk hujan kena nie, huhu