8/1/11

Ramadhan datang lagi..yeay!

salam ramadhan semua..Alhamdulilah..bulan puasa yang sentiasa diberkati ini datang lagi.
excited nak puasa penuh tahun nie ( yeay! tahun lepas ponteng satu hari sebab demam,tapi dah ganti).
tahun ni banyAk perubahan..dulu-dulu puasa as a student kAt uitm & matrik,huhu..( empat tahun ye berpuasa as a student)
banyak kenangan rinduu sgt. sekarang tak lagi..aku dah start kerja..tahun ni, dah start bayar zakat fitrah.hoho~ dah start nak bagi duit raya kat budak-budak kecil ( adik-adik sepupu segala, OMG, rmai nyeee! )..duit raya kat mak ayah & sape2 yang berkenaan la ( hehhe,cam banyak je duit kan )..
lastly,nak say "SELAMAT BERPUASA" pada semua rakan-rakan blog, FB,sedare mare,officemates, tak lupa my parents and all yang kenal saya..
maaf jika ada silap dan salah selame mengenali Tengku Ismail nie ye..thanks! :)

bulan ramadhan masa untuk solat terawikh.

time nie, sume makanan nampak sedap..jangan membazir ye kawan-kawan


p/s : yeay! tak sabar nak berbuka,hehe..office hours pon kurang 1/2 jam..huhu..balik awal~

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Selamat Berpuasa...

Semoga Amalan kita Di Terima olehNya

is_isaac said...

selamat berpuasa juga :)

amin

mykhalis said...

tulah..dulu masa kanak2 harap kan orang bagi duit.inilah masanya untuk kita pulak

is_isaac said...

khalis : haha, taw takpe.aduyai~ huhu