8/10/11

meleleh #5

tadaaaa~ jumpa lagi dalam rancangn "google-google cari makan" haha..
macam biasa lah kan..mood time bulan puasa nie,asyik fikir nak makan je.
so, seperti yang dijanjikan,masa untuk post makanan apa yang aku teringin gilerss ( air liur kasi meleleh sikit) nak makan bulan puasa nie.hhaha..biasa-biasa kita cari makanan yang masin-masin je.

today, kita layan dessert pulak..eheh..actually..aku ni favourite gila kat cake,cake ape..??
yaaaa betul.."chocolate cake".oh tak dapat bayangkan, setiap slice cake yang masuk dalam mulut tu,mampu buat hatiku berbunga riang,coklat-coklat nya pula meleleh ke ladang gandum..dan jadilah cococrunch
( eh silap skrip,lalala~)..cakap banyak pun tak guna..kita layan pic jelah yang aku google tadi..
weeeeeeeeeeeeeeee....!!


perghhh..coklat nye meleleh~ sedappp..slrppp

yang ni lagi meleleh tak ingat..waaahhh...godaan nieee ( sambil taip,sambil meleleh)

arghh..tekstur-tekstur kek yang sungguh sempurna ( bermonolog dalaman sebentar )



p/s : asal time bulan puasa nie, blog aku dah jd macam version "jalan-jalan cari makan'',
tapi aku nye "google-google cari makan"..yehaaaaaa~ :P

4 comments:

::sarah:: said...

i like dis segment..hahaha

is_isaac said...

hhhaha.me tooo :)

Zuewairy said...

buat terliur bulan2 posa neh;)

is_isaac said...

zuewairy : haahha..cool la broo..hehe