8/3/11

meleleh #3

Selamat berpuasa semua..wah third day ramadhan..huhuh..haaa,macam biasa lah kan, tangan ni dah start gatal nak ‘google’ pics sedap-sedap sempena bulan puasa ni.today, aku teringin nak makan “ayam madu bakar”.OMG..sedap ya amat ok..aku time kerja part time dulu kat restoran area kuantan tuh, ayam madu bakar ni wajib makan tiap-tiap hari..Aduyai~ baru tengah hari,perut dah mula buat concert bruno mars dah nie..hahaa..guys,sila jangan marah saya kerana post pasal makanan di tengah hari ni yek.sekadar cuci mata je..puasa lagi nie..Layan~ huhuhuh.

perghhh! tak tahan..godaan betul.hehe

yang ni yang pedas-pedas sikit tapi sedappp~

fulamak,meleleh der..!!

p/s : amacam.?tergoda?sabar...lambat lagi nak berbuka ( padahal,aku pon dah meleleh,hihi~ )

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

is_isaac said...

HAHAHAHHAHAHA..! lek la der.!