8/19/11

karut-karut pagi ' friday'

hi morning semua.hohoho~ pagi yang ceria..almaklumlah harini kan friday.
yeay! esok cutii..hehhehe..boleh la bangun lewat sikit esok, huhu..
haaaaa..harini, aku nak share something la, actually, aku tak pernah dengar nama this country,i dont know la it is 'spam' or betul-betul real peep yg view.btw, thank you sebab view.
actually, aku nak tahu,country ini kat mana ye/huhuhu..
aku teringin gak nak view blog 'orang' ni,yelah.dia dah view.apa salah nya aku view blog dia juga..
hohoho~ nama country ini sangat unik,kena try cari kat google map for this country.ahaks!

country apa ek?benua mana ni..huu~


p/s : selamat berpuasa pada semua,pejam celik, today dah hari yang ke-19 ramadhan,esok dah start 10 malam terakhir Ramadhan.Alhamdulillah..

2 comments:

is_isaac said...

yeay! dah tahu,from ukraine rupanya, enegordar tuh they all punya city..hehe..

thanks viewer from ukraine, hohoho~

::FAIZ FARISH:: said...

wow ada visitor dr Ukraine