7/1/11

Rindu KB Part2 ( Rumah sewa )

Yang ni lagi satu buat aku rasa "oh gosh.very the rindu2 nak tinggal kat rumah sewa"(ayat cam sengal,hakhak)..tengah duk usha pics dalam lappy,aku jumpa some pics yang boleh di share kat blog..hakhak..aku snap pics rumah sewa..ahhaha..

even rumah sewa aku dari jauh nampak cam usang and scary,aku rinduuu nak duk situ balik..dengan keadaan depan rumah ada kubur lama.malam-malam selalu gayut kat luar sampai ternampak kereta bergetak sendiri,kua malam-malam dengan housemates makan burger kat kedai bob,online free kat akok singgah sorang2 (dulu lappy leh tahan sampai 1jam setengah sambil nyamuk sedap2 hisap darah aku )..

wahh rindunye.ada lagi makan kat kedai 'singgit tiga'( kedai makan yg murah tp tak leh blah recycle straw,jijik betul)...kalau nak gi kelas lagi best 5minit je dah leh sampai kelas ( kelas kul8,7.55 baru nak gerak dari rumah,ko ada?haha)...banyak sangat memories..dulu time kat sana rasa nak cepat sangat blah,tapi bila dah takde kat sana rindu menebal-nebal lak..huhu..sedih lak pulak..

Layan pics nie..huhuhu.rumah sewa 37.50,hahaha..sebab kite orang bayar rm37.50 sorang untuk setiap bulan..murah kan?..







namapk scary kan?hahha

rindu nak duk lepak-lepak kat luar cam dulu

keadaan depan rumah,hoho.pintu besi tuh bilik kosong.lagi seram kalau nak citer, haha
 
 
 
p/s : eh tetibe lak leh boleh update blog, haha..adakah ofice dah dengar luahan hati aku ni, hihihi~ dah alang-alang leh bukak nie, aku cepat-cepat update entry utk semalam, hahaha :P

8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ngeri dowh

is_isaac said...

memang nampak ngeri, depan rumaha der kbur lama, bawah rumah pon ada kubur,sebelah dapur & toilet ader satu bilik kosong..scary giler..tapi dah biasa! hahaah

mykhalis said...

perghh.. patutla 40 hinggit je.. Kalau Khalis tobat tak sewa.. tumpang rumah tok penghulu le jawabnya

kechek buzz said...

mak ai...rumah antu ke tu??huhu

is_isaac said...

khalis : hahaha, lek la, kite org duk 8 org, so, tak takut sgt..murah tapi ada la kelemahan nye, ahhaa


kecheck buzz : rumah sewa, tp ke arah hantu, hahahha,hanya kami je yg duduk, skrg dah kosong dah rumah tuh, ahhaha

mykhalis said...

uihh..rumah kampungpun dekat 300 sewanya? biasala..tuan rumah memang takut sikit nak bagi budak belajar ni menyewa..ganass

is_isaac said...

khalis : tu lah sal..nsb baik tggl 8 orang, so, murah sikit..memang pon, rumah kayu nie, dah berlubang-lubang dah kite orang buat, hahaa

myr amyra said...

umah ko mmg scary kot...aku kalo ikt dee g anta yat memalam 2...mesti x pndg tmpt lapang 2....seram....