7/4/11

office ku,rumah kedua ku..!

hai..tajuk entry cam good-good jek.
takdelah sampai rumah kedua, saje wat tajuk gempak sikit,yelah, aku duduk kat office nie, ambil masa dekat 10jam kot, dari 8.30pg to 5.30ptg..sejuk, tu tak kira, aku balik lewat & datang awal lagi kan..
sabtu lepas aku datang kerja ( bajet cam bagus lah, OT kan,lalaal~ ) sebab banyak kerja lah aku kena datang tuh, dah la aku sorang-sorang,bosan betul, dah alang-alang sorang-sorang, aku pasang lagu kuat-kuat ( nak elak dengar bunyi yang seram-seram,hihihi~ )..
apelagi, sempat lah snap pic office aku nie, huhu..ader lah gak aku 'camwhoring' lagi, ahha..saje isi masa lapang..kau ada?takde kan?kau kesah?kau tak perlu kesah! haha .

buat-buat muka innocent

buat muka cam stress

motif nak tnjuk tempat aku je

nampak kemas kan.sbnr nye tak! haha

camwhore dlm toilet, even takut-takut,sebab sorang kan, tibe-tibe muncul kat cermin,naya aku.haha
layan aje..



p/s : puas tengok? nak kutuk ker nak puji nie? ada aku kesah.?AIman pon tak kesah la der..hihih~ :P

5 comments:

mykhalis said...

sunyi je opis??

is_isaac said...

time snap pic nie,hari sabtu lah, that's why sunyi, ahhahaha...

Cik Teddy said...

ala..ape slhnya kalo ade nk tumpang.hihi

DanieL AdiE said...

Sekolah adalah rumh ke 2 saya..

is_isaac said...

cik teddy : jangan cam tuh..seram nie, ahha

adie : wah,sejak jadi cikgu nie,sekolah jd rumah no 2 yek..btw, congratz :)