7/5/11

Ada apa dengan doraemon.?

Doraemon..sape minat tengok doraemon?aku minat giler ( kebudak-budakan nya aku,hihi~ )..tapi sekarang dah jarang lah tengok, sebab aku jarang tengok TV, kalau dulu, hari sabtu je, konfem kul7,aku dah tunggu depan tv, pas layan sin chan baru layan doraemon..ahah


Tipu lah sape cakap tak kenal doraemon, dari aku kecil, sampai sekarang, hidup aku mmg banyak dipengaruhi dengan kartun doraemon, ahha..suka tengok alatan-alatan ajaib doraemon dalam poket nya..kalau kat alam nyata doraemon wujud, konfem, aku nak jadi nobita..senang hidup aku..Jimat kos, nak gi mana-mana je, guna pintu suka hati kan..haha..best-best.

Aku banyak simpan komik-komik doraemon, pantang Nampak kat kedai buku, aku sambar terus, balik-balik rumah mak aku tanya komik ni dating dari mana, aku cakap, aku pinjam dari kawan, padahal beli sendiri ,berbulan-bulan ada kat rumah ,baik betul kawan kasi pinjam lelame kan..haha..







pic credit to : uncle google


doraemon & the gang..aku benci suneo ( berlagak nak mampos! haha )



p/s : Aku tengah ketandusan idea nak update blog,sebab tuh tak pasal-pasal citer doraemon pon jadi satu post hari ni, uhuhu~

aku ada donload episode terakhir doraemon, sedih siot biler baca, memang doraemon ni bagi impak yang besar la.nanti aku cari link pasal "last episode of doraemon' tuh..sedih giler..huhu~layan.

2 comments:

mykhalis said...

khalis ada share dah video yg nobita jadi professor tue kan?serius sedih tue

is_isaac said...

khalis : aah, baru teringat..sedih giler kan?huhuhu..