6/22/11

lame nya tak melukis..huuuuu~

actually, aku ada satu bakat terpendam ( ececeh.konon2 cam bagus kan statement nie)
aku pandai melukis tau,dulu kecik2 cita-cita nak jadi arkitek, sebab dapat melukis,
sekarang aku jadi apa?kuang-kuang..nak buat macam mana, bakat melukis, memang ada,
tp fizik K.O doe.
huhuhu...
rinduu nye, lame giler tak melukis, dulu sekolah menengah rajin lah melukis,sambil-sambil tengah buat homework kan, sekarang takde masa lah nak melukis ( sampai mak aku marah, banyak melukis dari buat homework )
sekarang aku busy dengan kerja ( busy ye, busy,pening-pening ye) susah nak melukis dah..
rinduu time dulu-dulu..sanggup pergi mydin nie, nak beli kertas A4 paper nak melukis punya pasal
sekolah menengah tak payah cakap la kan..wajib setiap buku teks confirm kene conteng dengan "bakat" aku tuh kan,haha..dulu, kalau takde pensel & A4 paper, macam tak selesa jek..huuhu..
time cikgu suruh buat kerja yang lukis-lukis ni kan,cam fizik ke kimia, konfem classmates aku minta tolong aku lukiskan untuk dorang, memang ramai suruh, tapi aku suke,huhuh ( ikhlas la kan,hehe )..kalau subjek bio lagi la banyak-banyak lukis, mesti budak kelas lain ( kelas aku tak amik bio) suruh aku lukis part2 dalam-dalam badan manusia, best giler, aku puas dengan melukis..sometime, lukisan aku jadi cantik sangat ( kalau mood baik ), tapi  lukisan aku jadi cam harem je ( ni kalau bad mood, haha )
meja-meja yang cantik kat makmal tuh pun penuh dengan lukisan aku ( haha, vandalisme ok! )..
time sekolah rendah lagi lah, sampai cikgu bagi chances melukis kat dinding sekolah ok ( kau ada, wah2 rindu nye, mesti dah takde dah lukisan aku tuh )
masuk contest lukisan kat sekolah, konfirm lah aku menang kan, hohoo~~
nnti kalau lama tak melukis, mesti lukisan aku dah tak secantik dulu..
nanti nak beli printer yang leh scan tuh, nak upload lukisan lama-lama aku dulu, huhuh...


p/s : best nye..dulu-dulu, drawin' is my besties ever ,tapi sekarang..erk..! no komen laaa :P

No comments: