6/24/11

hepy bufday my daddy.!

hohoho..daddy! daddy! love u,love u!
actually, ni bkn sugar daddy ( kau ingt aku ni anak ikan, haha)
today is my " ayah" bestday..sje je tulis daddy,nmpk cam omputeh sikit kan.
ni tarikh birthday bapak aku 24 june 1960,muda kan bapak aku lagi?mude kan?mude ( baik cakap muda, kalau tak nak kena ketuk,haha)..
tahun ni aku kat shah alam,kalau kat kuantan, confirm aku dengan adik aku dah pergi beli kek dah nie, kite orang biasa sambut 4 orang je taw,
yelah, family kite org kecil aje ( lagi sikit lagi bagus, kek boleh kerat empat, ahha )..

gambar sekadar hiasan ( tq uncle google,huhu)



p/s : btw, hepy birthday ayah,kami semua syg sangat kat ayah..hehe...

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

hp bday uncle

is_isaac said...

huhuh..maseh ( bapak aku jwb kunun2, huhu)