6/27/11

coklat from london..hikhik~~

hakhak, pagii guys..
even mood aku harini tak berapa nak baik.
ce teka,ce teka sebab ape tak baik ( because today is monday!! bukan tu saja ye, ada orang telah meNYEPAH-NYEPAH kan meja aku yang aku dah kemas cantik punya
before aku blah dari office jumaat lepas! )
hangin kan, kalau orang gunakan tempat kita, tapi tak pandai nak kemas balik ( respect barang orang lain,apa punya orang lah! )

eh terlebih emosi lak pagi2 nie,
today, aku puasa ( wah,sentap tak dengar statement nie,aku pose hari ni, huhu )
bos aku bagi kite org satu department coklat from london, even aku xtaw lagi result aku dpt tak ole-ole from the contest ( hopefully dapat,amin )..
tadaaaa~~
sedap je nampak..esok jelah boleh makan, huhuh..nyumy!

yummy,sedap kan..even jenama dah biasa tengok,tapi from london kot..kau ada?hahaha.




p/s : tak sabar nak makan esok! huhuhu~~

No comments: