5/26/11

hantoooooo..!! erkk!

korang pernah kena tindih x? haa..ni nak citer nie..jeng..jeng..seram seh..

actually aku dulu2 la xpernah kena tindih n aku tak tahu mcm mana rasa kene tindih..
last2 tahun lepas,aku kene..seram beb! sampai skrg aku ingt lagi bunyi hantu tuh bisik kat telinga aku..mmg meremang bulu2 roma yg halus2 ni haa..
kejadian ni berlaku tyme aku g trip KL, We all stay kat kolej uitm kat puncak perdana..
hostel tuh memang cantik la..kite org smpai2 hostel dorg mmg cantik..
tyme tuh kite org smpai lewat mlm gak lah..
aku lak pas sampai2 terus x mandi,pastu duk enjoy2 bagai..dlm kul3 kot baru aku tdo..actually dlm bilik tuh ader 2 katil double decker..aku tdo kat ats, and kawan aku si amin tuh tdo bwh kite org satu katil.
sebelah lagi kwan aku si kamal,so aku leh nampak la die org tdo..
yang lain awe, hafiz and aizal semua kt bilik lain..
pastu dlm kul4 pagi kot..aku dgr bunyi cm org naik katil ( pdhal tgh tdo nie)..
katil tuh mmg bunyi cm ader org nk naik..pastuh aku asa badan aku mcam ada org tolak ke atas sampai nk kene siling,sebelum tuh aku dengaar suara bisik kt telinga aku.
pergghh!seram weyh bunyi nye..seram bai..aku cepat2 baca ayat kursi..
pastuh aku terus tersedar and aku dapat rasa lepas aku terjaga tuh,"benda" tuh lalu kuar dr pintu..
bangun2 jek..aku cepat2 kejutkan amin n kamal..tingkap sebelah bilik aku lak terbukak..
last2 kami semua tdo kat luar ramai2.x berani bai tdo dlm bilik lagi..xnak dah kene tindih2 nie..huhuhu..

letak pic kartun jek..letak pic hantu betul kang,aku xnk update blog dah..hihihi



moral of the story : before tdo baca doa.ish..kan dah kene..





p/s : citer da lame, sj nk ingtkn balik..nsb baik update office hour.haha..

5 comments:

::sarah:: said...

hehehe..takutnye..ke "orang" yang panjat ikut tingkap =p

is_isaac said...

hahaha..agak nye ah..seram kak..smpi skrg.terase lagi..hihihi..

::FAIZ FARISH:: said...

tu bese je... aku penah nampak life....

is_isaac said...

ye ker? giler ah.tu ag seram weyh..hoho

::sarah:: said...

takut!
=p