5/30/11

best radio station ever..

hye.! petang sumer.!
ok,kali ni nk share my fav radio station lak..
actually, ak ni cepat berubah hati..
dulu time sekolah menengah,aku minat giler dgr Xfresh.fm..mmg giler2 la layan lagu2 indi tuh kan..
yela,dulu sush.hanphone takde radio..
nasib baik bapa aku kasi radio kecik yg main tekan "scan" tuh if nk cri channel. ( wah nostalgia nye! )
seronok nye taime dulu2,aku dapat rasa susah orang yang xdapat nak dengar radio kat handphone..haha..
bateri la, beli kat mydin 80sen 1 paket, haha..yelah, time bljar ne ada duit kan..
hahaha..
skrg xpyh nk pening2, kat handphone dah ader radio..uhuhu..
sbb tuh aku salu dengar radio kat office, nk tahu gk lagu2 besh and baru2 kan..
so, sekarang aku layan radio red.fm.
besh doe..aku actually xsuke dgr radio english bcoz aku xpaham sgt, haha ( english k.o ckit, huhuhu )..
beser layan suria,era, hot la segala kan..skrg xlyn dah..
layan red je skunk..english la kunun kan..haha..
tp nti aku xtahu lak, radio pe lak aku suke pasnie..haha..
merepek pe la aku ni petang2 nie..
huhuhu..ok2 ,nk sambung kerja..chow! :)

2 comments:

meera rais said...

yeah yeah . red makin best sekarang ni ! :D

is_isaac said...

ye betul..red best giler! haha