5/31/11

jangan kutuk orang, nanti berbalik pada diri sendiri..

haaa.ambik kau!
kadang2 aku geram jugak kalu berkawan or bergaul dengan org yg suke kutuk2 org nie..
eh eh, cam kau bagus sangat kan.?pe motif kau nk kutuk orang tuh, nk gelak2 kn org.
kau sempurna sangat kah??

nak pulak kalu ader setengah tuh yang mulut puaka sikit,
depan baik segala..belakang kau tikam orang tuh dalam2..
teruk orang cam nie..

kalu aku senang jek..
kalu ada yang cam mulut2 puaka nie..aku mmg elak dr bergaul la dengan dorg..
kalu terpaksa, aku akan diam je, and x bercakap langsung dengan orang cmni..
kalu terpksa ,just cakap mende2 yang penting je..

bukan nak cakap aku bagus ke apa..
just xsuke dengan orang yg perasan bagus..
macam KAU!..ish sakit nye ati akuuuu..



p/s : huhuhu..lepas geram..lalalaa~`

entry lepas geram cara baik..

bengang jelah aku dengan kau nie!!!!!!!!
pemalas betul!!!!! huh!





p/s : ok dah lega ckit..

Pesawat peribadi orang-orang kaya di dunia

jom usha kapal-kapal terbang orang-orang kaya ni pula..kau ada? tak ada kan...aku pun tak ada..haha

Donald Trump : smart weyh!


Roman Abramovich dan Boeing 767-33A nya : main bola je da boleh beli benda alah nie sebijik:jeles!



Sultan of Brunei dan Boeing 747-430 nya : sultan brunei ni kayo..pakcik kayo..pakcik kayo



 p/s : alamak, ada lagi nie..xleh upload pic..komputer tengah sengal..hadoi..~

5/30/11

best radio station ever..

hye.! petang sumer.!
ok,kali ni nk share my fav radio station lak..
actually, ak ni cepat berubah hati..
dulu time sekolah menengah,aku minat giler dgr Xfresh.fm..mmg giler2 la layan lagu2 indi tuh kan..
yela,dulu sush.hanphone takde radio..
nasib baik bapa aku kasi radio kecik yg main tekan "scan" tuh if nk cri channel. ( wah nostalgia nye! )
seronok nye taime dulu2,aku dapat rasa susah orang yang xdapat nak dengar radio kat handphone..haha..
bateri la, beli kat mydin 80sen 1 paket, haha..yelah, time bljar ne ada duit kan..
hahaha..
skrg xpyh nk pening2, kat handphone dah ader radio..uhuhu..
sbb tuh aku salu dengar radio kat office, nk tahu gk lagu2 besh and baru2 kan..
so, sekarang aku layan radio red.fm.
besh doe..aku actually xsuke dgr radio english bcoz aku xpaham sgt, haha ( english k.o ckit, huhuhu )..
beser layan suria,era, hot la segala kan..skrg xlyn dah..
layan red je skunk..english la kunun kan..haha..
tp nti aku xtahu lak, radio pe lak aku suke pasnie..haha..
merepek pe la aku ni petang2 nie..
huhuhu..ok2 ,nk sambung kerja..chow! :)

biscuits city..nyummy.. :)

pernah x dgr citer sal 2 budak kecil dtg umah yg dinding segala biskut and coklat tuh.citer pe ek xsilap..rase nye hansel & gretel kowt..yg dorg makan rumah yg diperbuat dari biskut..sekarang nie, dah ader yg real dah..cantik2 lak tuh..sedap lak dimakan..perut tgh lapar nie..jeng jeng jeng layan aje bebb :)












p/s : amacam.?tergoda.? haha..

Papan Kekunci Dan Tetikus Diperbuat Dari Buluh

layan je pics nie ye? cantik kan komputer buat dr buluh..nak satu boleh..?huhuhu..








monday monink..ohh noe~ Zzzzz

monink guys..oh noe..today is monday..huhu..
monday sgt2 xbesh..haha..why.?bcoz started to work again and again..
ngantuk weyh..arini bgn awl pg..ni dah sampai opis da.huhu..
bru ah leh update bloG..
ni haa..nk citer sal kenangan pi bukit broga..
aku x gi..kuang-kuang..
frust menonggeng doe..
aku beriya la tido seawal mungkin kan..nk sgt gi bukit broga tuh, last2 broga tggal kenangan jela weyh..
aku kene g kul4 pg..last2 ak tersedar kul 4.15pg ( wth.????lewat doe)
aku gelabah la bangun siap2 nk p mandi kn..last2 bos kol tnye aku sorg je x sampai ag..
alih2 bos ckp xpyh la gi coz dah lewat..waaaaaaaaaaaaa..aku mmg frust giler ah weyh..sia2 je tdo awal..last2 x g pon..ahha..
bubye broga..broga atas katil jela aku tyme tuh...hahahaha...
aku sempat search kat google broga hill cne kn..sgt2 cantik..waa..frust nye..layan jela pic yg amik kat google nie yek...chow!


cantik gilerrr kan..?

kalu aku pose kat sni konfem cam model dah nie,haha

broga..oh tidakkk!!!!



p/s : t-shirt free nie haarp2 x dipulangkan lah..t-shirt ni sgt cantik..bos, minta ye t-shirt nie boleh..hehe

5/27/11

gud nite everybody...

Jam dah nk dkt kul10 mlm..yeah..masa utk aku tido..awal kn?yelaa..esok pg aku kene bgn awal..dlm kul3.30 pg aku kene bangun bcoz aku kene dtg shapadu blk..aku nk g bukit broga..huhuhu.ni under club rekreasi shapadu..x sbr nk tgk view cantik kt situ..huhuhu..mata pon dah kuyu2 nie..btw,nk tnye pendapat korg,kalau someone tgh marahkn anda..apa patut anda buat?minta maaf?buat bodoh je or marah dia blk?? Aku tak tahu nk buat apa..org tgh biasa jgn ditegur..nti bertambah teruk..so,bg aku kalu aku yg kne mrh,ak akan diam smpi la kemrahan tuh reda...tu jelah opinion aku..huhu..ok nk tdo..gud nite~~




P/S:esok cuti..mesty ramai gilet tdo lewat kn..jeles nyeeeee..hee..chow!
Published with Blogger-droid v1.6.8

cable car yang menyeramkan lagi menakutkan...hakhak~~












p/s : tgk gambar2 nie..mmg excited nk naik doe..aku nak naik!!!

Dubai-view from burq khalifa








p/s : cantik x? huhuhu...

Amazing Transparent Mobiles and Laptops ..








layan kn ye pic2 nie.huhuhu..mmg smart giler ah bai.