2/1/11

ya sy mmg cuai dan mudah ditipu.!!



adei..skrg ni, ak mmg tol xphm diri aku, knp confident ak makin hari makin low.. and then, ak rasa sgt2 cuai skrg, careless sgt( giler2 nye careless,bodoh betul)....aku rasa cm ak dah xde kelebihan pon.benci nye hidup cmni...sush nye idup jd org yg nama tengku ismail ni, sgt2 cuai n cpt percaye ape org ckp..tolong la, aku xnk salu ditipu, pnt sgt..ak pon konpius, sometime, org ckp tuh hanya tipu semata2, tp ak percaye bulat2..arghh.. cmnelah ak nk berubah ni..people, pls stop lying to me, i'm really hate that..!

nk ckp what goes around comes around pon cm x logik sgt, cz ak jrg menipu, beser ape yg aku ckp, sume nye betul..klau tipu utk jg haty org tuh ade ah..hmm..xphm tol.. come on tengku ismail, u are 22 now, be matured.. yeah, sy nk berubah ,jd org yg jgn mudah sgt tertipu.! really hate dis..!



p/s : perit nye lah dgn dugaan cmni, yeah, aku mmg salu diuji cmni..Allah syg ak sgt la kn, sbb tuh, ak salu diuji cm ni..huhu

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

betul. Akupun Rasa Allah Uji aku Sebab Dia Sayang