1/25/11

knp ombak ilham,,??

huhu, sje je aku tukar header name blog aku nie.. tp, bkn sAJE2 name tuh aku buat.. of crse ade sebab kn.. kalu ombak tuh, cz aku suke sgt tulis ombak, tyme mngomen2 dulu, ombak tuh cm menarik lah.. kaLu ilham tuh, based on inspirasi kn..ntah..i donno,why aku letak ilham tuh, tp nmpk cm best kn,hihih,kalu x besh, ckp je besh ( ade ku kesah,huhu ) THAT'S OL~
P/S : adoiyai, arini pening lg, pdn muke ko tengku ismail, smlm ko berjalan2 g bukit bintang sgt kn smpi tgh mlm kn, skrg mule gelabah, x wat2 ag thesis nie, adeiiii~~

1/24/11

tolong~~ tolong~ sy pening~`

byk nye kje kt ofice ni..ni bru practical dah byk keje, huhu.njoy gk kje,tp ak tgh kepeningan ni..thesis x wat lg, aiya...tolong~
ak kene wt thesis gk, ASAP..
tengku ismail~~ padan muke kau, wt lagi kje last minute, mula lah nk gelabah sekrg..aiya~~


p/s : sy mmg seorg yg cepat gelabah,sekian terima kaseh.adeii..

1/19/11

makan -makan flaming steamboat





p/s : lupe nk gtw, tyme ni ak xperlu byr,cz bfday ak, just tunjuk ic je, otomatik xperlu byr, ehhehe..sempt gk aku terjumpe dak kls kt mtrik ak yg xdtg reu ari tuh,..huuh..

1/16/11

reunion roomates C331 @ KLCC..

ari tuh REU dgn ex-clasmets kt matrik, now, REU roomates kt matrik,skrg bru nk wt, cz dulu aku jauh sgt dr dorg, dah kt shah alam ni, leh la jumpe..dulu susah, cz aku sorg je blja jauh,hehe

wah, lme siot x jumpe korg, my besh rum8 kt mtrik..sumpah, aku rindu kt korg, biler ingt sume yg kite wt dulu, mende2 sengal tuh, mau nye, aku nk gelak guling2, ahha..
actually nk wt kt mid jek,last2 aku plan suh p klcc, sib bek dorg sporting nk ikut, hehe..
thanks sgt2 korunk :)

p/s : ape yg ak tgk, sorg2 nye perangai still x berubah, rambut je dah lain, hehe..dress up mybe berubah juge ;P..whateva it is, korunk mmg rum8 yg besh :)
even 1thn dgn korg, byk memories :)
hepy bufday to me, hepy bufday to me...and.SUprise..!!!


wah, unexpected, sgt2 terkjut..thanks sgt, sgt2 hargai nye( malu2,)
kite kn 1 family, hehe :)
x expect lgsg ader wt suprise, ehhe..
btw.....tq tq tq tq so so so so much :)

wah, aku dah 22 dah..cepat nye..xpe2..remaje ag ( wat2 remaja pon boleh )


p/s : sgt2 suke secret yg indulgence ni, lov it so much..tq :)
love that suprise,segan siot suprise2 seh :P
tyme ni baru pas bgn tdo, tu yg serabai, hehe, balik2 keje terus tdo,.bgn2 terkejut, hahah
2 days 1 night @ KB 'n' MachanG


actually aku dtg kb pon nk jumpe advisor, skejap je aser, tp yg lme duk dalam bus la, amik mase 8jam..lenguh2 bdn, tp nk wt cne, terpksa g..seronok gk, even penat,..hepy jugek, dpt jumpe kwn2 n aku cm org merempat ( ala2 xde rumah, cz menumpg tdo n mandi kt umh ex-housemates aku, huhu )..yg plg besh,sambut bfday in advance kat muhibahh dgn kak yung, huhu :P
layan~~` last b4 nk blk tuh, kite org try restoren piza baru kt kb ni, murah sedap n..nk lgi, tggu aku dtg kb ag, huhuh :P

p/s : thanks to apih cz anta p umh sewa tuh, n tijah n kak yung cz sggup jln kaki bersame2 dr kb mall ke tesco, semate2 nk anta ak p stesen bus, aku aser berslh giler, penat siot jalan kaki, dah la jauh nk mampus..huhu

1/11/11

11/1/11...cantik seh no ni..

hepy bufday to me..hepy bufday to me, ngeee~~~cm poyo je nynyi tuk diri sendri, sje nk post tuk entri ni, koz xde mase nk upload pic yg byk giler dah aku simpn, hehehe..x sbr nk upload, nti ader maser, mau upload..so tggu~~ jeng jeng jeng~~


p/s : plg besh, biler befday ader lagu tema, gigi-11january, dlm hp wajib ader lagu ni, tiap2 thn b4 nk bufday, wajib jd'n message alert, ahha...suke nye bufday ader lagu tema..lov dis song :)


http://www.mediafire.com/?nijwtnyymrm