12/22/10

REUNIONNNN~~ A1P5..HOT N SWEETT~~~ hihihihi :)

kite org wt reu kat midvalley..besh sgt,dah 2 thn lebih x jumpe korunk, akhir nye..impian nk jumpe korg dah tercapai, even, kaki ak tersgt2 lah lenguh berdiri dlm komuter nk ke mid tuh, ahhaha :P
p/s : even ader ha beberrape org xdtg tuh kn, reu ni still ok, n besh..korunk mmg besh..ak rindu korg sgt2..huhu..thanks to fareez ( mr hot),hajar, nadya,may,ain,ayu,muna( lmbt ckit dtg), tikah serta bf ayu ( cameraman, ahha )..

yg xtdg tuh, next tyme kite jumpe nye, tu pon kalu ade ag..hhuhu

melaka..i'm back ..!!!!!

sgt2 besh n hepy sgt..yahuuu~~~ suke suke suke :)



p/s : dah lme sgt x dtg melake, last skli kat mtrik dulu..biler tgk bndr melake, teringt knngn manis dgn korg..waaaaaaaaaaaa..aku betul2 sedih, andai maser leh diputar.syiok nye

sedih sedih sedih.


ohh..ak aser sgt2 sedih skrg, hanya 'kamu 'je yg tahu knp aku begitu sedih skrg ni..hmm..

.........................................................
..........................................................
..........................................................
..........................................................
.........................................................
..........................................................

p/s : tiap2 kali dgr lagu sedih2 kat radio, aser cm nk off je radio tuh..aku nk dgr lagu yg hepy2 jek..
sampai bile la ak nk sedih ni.waaaaaaaaaaa~~
btw, hidup harus diteruskan..sy sgt tabah..sekian...