4/2/10

jom heboh di kelantan...

actually aku da salu sgt p jom heboh kat phg, so aku nk wt comparison btween kat kuantan n kt kb ni, hahaha..1day aku p sgt2 sesak, nk jln pon aku aser cm kura2, hahaha ( klkr gile )..
panas lak tuh, huhuhu..aku aser tempt dorg wt jom heboh terlalu sempit la, kalu kt phg tuh, aku aser ader ruang gk la aku nk gerak2, hahhaha..


last day aku p tgk konsert, wahh.mmg ter kejut giler, penuh 1 stadium..mmg syok la biler tgk org ramai cm ni,. keadaan sesak, aku sgt2 enjoy n aser kelakar plak, yelah, asyik jln cm kura2, pastoo dorg wt bising kes tersepit disebalik timbunan org yg sgt2 ramai, hahahah..the best moment aku jmpe dato farid tgh usha2 org kat dlm stadium tuh, aku pon ape ag, amik kesempatan la p tgkp gmbr dgn beliau, hahahhaa...ne taw, ley dpt 1 kje kosong kat media prima, ahhahaha ( poyo giler )

p/s : spjg p jom heboh ni, aku asyik ter gelak je, hahahaa, lwk sgt...adoi..adoi..adoi..
alice in wonderland yg sgt2 bosan ( negative 0.5 bintang aku kasi, ahhaha )

kat mid ari tuh, aku try ar nk tgk wyg cte ni,wah..cm hampeh, x besh lgsg, hahahah..
mtk maaf nye pengarah cter ni, cter ni sgt2 x besh, hahahaha...
pelakon xcun pon, ..muke pucat lesi, bosan, ahhaha..nk je aku kuar tyme cter ni, tp mengenang kn aku da byr tiket tuk tgk, te rpksa ar tgk smpi abis...
moral of da story : jgn tgk wyg dah, hahahahhah :P

Bukit Cerakah Shah Alam

ni pon slh satu aktivity aku untuk hujung bulan 3, hahaha..yg ni pon sgt2 besh,..aku stay kat uitm puncak perdana for 3days 2 night ( ader cter seram disebalik tggl di sini, huhuhu )
ok, nk cter aktivity yg aku wt spjg duk kat kl ni, 1st day tuh, kte org p bukit cerakah untk cycling, yg ni sgt2 melawak kn apabila ber laku tragedi yg sgt2 klkr, hhahaha ( lawak sgt, x mampu nk cter, hihihi )..dah abis cycling ni, kte org p putrajaya n kayaking di wetland, hahaha..sgt2 besh ( even aku sgt2 berdebar2 ketika ber kayaking tuh, hahaha )..

malam tuh, kte org gi i-city, tempt yg syok tuk tgkp gambr, hahaha, penuh dgn cahaya2 yg sgt cantik, besh gler...huhhu,even aktivity x cukup pdat, aku aser sgt2 hepy coz ley jmpe kwn2 lain, ahhaha, aku kn sgt2 frendly ( konon2 la, ), so, aku sng nk masuk dgn certain people yg ader kpale2 x tol cm aku neh, hahahahah...
last day kye org p mid valley ( again, adoi :( )...tgk wyg cter alice in wonderland ( yg ni nye cter, awl2 aku aser cm nk kua dr panggung dah, hahaha ).layan pic neh~~~~