3/28/10

seminar analisa penyata kewangan di uitm machang, huhuhu~~

seminar ni wat semalam ( 27.3.10 )..
ber gune jugek la seminar nk lak bg aku yg student finance ni..even aku ingt boring ( mmg borink pon )..mse ter luang ku di isi dgn melayari fb spjg seminar itu, hahahaha ( teruk gile, org kasi aku ceramah kt depan aku ley lepak lyn fb, hhahahha )
layan~~~
Bulan 3 yg sgt penat, huhuhuhu :’(

Wow..biler tgk2 balik pogram yg aku involve and handle tuk bln 3 sgt pdt, jadual idup aku sgt2 penat + tenat ( cop, aku ader jadual ke, hihihi )..mcm2 mslh yg aku hdapi,org x puas aty,penguasaan kuase, rampasan kuase, wt keje tp x dihargai, beberape mgkuk hayun yg sgt2 pemalas (name je nk, keje cm hampas ,hahahha ) pergaduhan antra beberapa pihak ( pelik tol tu pon nk gado, lgsg x mtg, tp bukn aku yg gado k??huhu)

Antra jawatan2 kat program yg aku involved untuk bulan 3 kat uitm kb ni cm AJK PUBLISiTY KELAB BOWLING ( tournament bowling ), AJK PUBLISITY KELAB FUTSAL ( tournament futsal ), AJK PERALATAN KELAB BADMINTON ( tournament badminton ) N TIMBALAN PENGARAH DINNER FINTENZ ( dinner fintenz @ finance students ), yg ni x termasuk lg jwtn sebenar aku kt dlm 4 kelab ni, hehhee ( padahal aku mmg pegang AJK PUBLISTY N MULTIMEDIA untuk ke-4 4 kelab ni )...hihii~~ byk gk, cm giler kuaser plak ( tp keje pon byk gk aku wat, cm nk pengsan , kene buat ber lambk2 keje at da same tyme taw, huhuhu~~, mmg pnt nk mmpos, ;(


Kat umh sewa tu, keadaan aku dah cm terurus lgsg, hehehe...Meeting x pyh ckp la, kalu 1 ari kene g 2 meeting..dah2 la tiap2 ari ader meeting...penat giler, huhuhu

tp biler sume program ni dah abis, aku sgt2 lega, macm2 perasaan aku ader skrg, aser sgt2 menyesal biler involved byk kelab, pastoo byk la keje kene wt..adoi..nasib2. ( tp tyme kite kt u ni la peluang kite nk timba pengaalm kn, n byk taw ragam2 manusia yg mcm2 hal..adoi~` (T.T)
overall..aku aser aku dpt improve la diri sendiri, dulu aku nothing xde pape, xde jwtn, kosong..org x knl, kurg involved dlm kelab, xde sijil..sempoi jek,jd student beser2 ( pagi2 p kelas, balik kelas tdo, mlm stdy, mkn, tdo , online 24 jam), tp biler involved mende2 cm ni..aku aser sgt2 besh ( kdg2 x besh,nk lak biler aser tesnsion n kene marah,hhihi )..d

pt knl ramai org...dpt communicate dgn org lain, dulu aser gk la segan nk ckp2 dgn org besar, tp sekarang ni ok lol ( ok ke, huhuhu ), dah taw byk perkare biler nk wt program cm nk tampal notis nk kene jmpe siape, nk booking bus @ van ke, nk booking dinner tuk hotel, nk booking peralatan n so on la ( kalu dulu2 org tnye aku, mampos aku xtaw cm ne, hehhe ).. tp skrg da lain skit,skrg p kelas, wt asgemnt, p meeting, handle program, wow..totally different..mmg aser byk pngalaman aku dpt, even aku ni kurg penyabar, aku try nk lebiy tabah+ sabar biler wt keje cm ni..adoi~~

hopefully, biler aku dah xde kat uitm ni lg, mende2 ni la jd memory aku, msty aku tersenyum sorg2 biler ingt balik..mcm2 hal yg aku hadapi, hahahah..konfem lwk giler + poyo, hihihi~~

post2 kat bwh ni sume hasil2 yg memenat kn dari aku, waaa...mcm2 aktivity, hehhehe

tournament bowling + dinner bowling at cerana villa



yg ni sgt besh, tyme ni aku juz jd cameraman, hehe..so, dlm ni, pick aku xbyk, waa..dah la xdpt men, juz jd tukg tgkp gambr jek..huhuhu.tp sgt enjoy..layan pic ni, hehehe ;)




tournament futsal









tournament badminton



kali ni, utk badminton, aku jd ajk peralatan..hmm..nmpk cm senang je nk uruskn biler jd ajk ni, yelah, aku kn da beser jd ajk publicity, so nk try keje len plak, amik ajk peralatan pon agk sush, nk kene booking alatan utk tournament ni, risau gk kalu alatan2 x ckup, x sal2 kte org kene, hehe..sgt enjoy~~....layan~~













fintenz dinner ( malam apresiasi seni )
haaa..yg ni ak up skit jd timbalan pengarah projek tuk dinner fintenz ni..awal2 agk berat nk dipikul ( yelah, klau jd MT ni mmg leceh ckit..adoi~~ )..
tp biler dinner tuh dah abis, segala keperitan dan penat lelah aku tuh dah berjaye, yelah bg aku, yg ni lah plg mencabar, mcm2 hal..sakit kpale otak aku nk pk..nk wt dinner pon juz amik maser 2 mggu jek.ne sempt nk prepare yg tol2, n then aku mmg xde pngalam tuk handle bab2 nk urus2 sal dinner kat hotel ni..
spjg nk siapkn dinner ni, aku aser ni mmg byk dugaan aku kene, plg aku nymph bile ader sstengah makhluk yg mmg wt aty aku pns...buruk kn aku, pastoo yg plg menyakitkn aty biler kite wt program xde org nk join ( ape perasaan korg, kalu korg wt event org x dtg???mmg sakit kn...)
tu lah mslh yg aku hadapi, biler nk wt dinner dorg xnk join, alsan xde dwet, stdy lg penting dr dinner ( wak lu, abis org yg wt dinner ni, x stdy ker??sengal giler org yg bg alsan cm ni)..ader1 mende yg aku frust biler dak kls aku sndri x nk join, yelah, taw la korg xnk, xde dwet or ader prob dgn certain org tuh, at list participate lah,
kwn2 yg 1 kls tuh kn korg da lme knl, lgsg x sokong, mmg wt jiwa aku luluh + hampa la ( tp Alhamdulillah, selepas aku merayu2 kat dorg n ader dorongn dr kwn2 dorg n lecturer bru la dak kls2 aku ni sumer p, lega ckit, hehehe )...
after dinner, aku nk lupe kn segala mslh yg aku hadapi ni..n nk anggp sumer mslh2 ni sbg pengalaman aku..hmm...mmg mencabar.. nasib baik aku mampoo bersabr, smpi la dinner dah tamat..fuh.lega, heheheh