3/1/10

kempen derma darah ( jom2..)



actually, pic ni, da lme da aku tgkp..tgh duk2 syok tgk pic aku yg lme2, aku pon ter tarik nk post yg ni, actually..da dkt 4kali da aku derma darah taw..sgt2 bgus derma darah ni..
dpt pahala, dpt mkn free (yg ni plg besh,huhuhu)
so, korg kene rajin2 derma darah..bru lah, bekaln darah kat Malaysia ni cukup..huhuhu

p/s : ader ar sorg mber aku ni, dulu aku offer suh derma, xnk, tp biler gurl suh derma, nk derma terus, nk tunjuk yg dy berani la tuh..tu pon takot, hahahahah