2/23/10


BBQ tyme with my ex-clasmtes ( dak laki jek, gurl xley masuk campor, haram~~, ahhaha )


Ok, tyme cti sem ni, mber aku ajak wt bbq, that’s great.lme x hang out dgn dorg..so,aku pon join da club lol.sgt2 besh..lme aku x jmpe2 dak2 kls aku yg len, dulu len, skrg da len..dulu muke bdk2, skrg da nmpk la cm pk cik2, ahhaha..dulu xnsem sgt, skrg da nsem ( tp nsem aku sorg je, hahahha )..

So, we are join da bbq party kat umah kamarul ( mber aku yg sgt2 baik, slalu kne buli dgn aku tyme sek rendah, ahhaha , kene buli pon, kte org sgt rapat gk, hehehe)..kalu dak kls aku yg pergi pon, just 7 org include me, cz dak kls aku dulu only 8, tp sorg lg x dpt dikesan n dihubungi, pdhal umh dkt2 jek..so, ader gk la dak kls 1 ag ( pdhal dorg pon clasmtes aku gk, tp tym f1-f3 jek, tp len2 pon, kte org ok n 1 kpale gk lol ..).yg pergi pon just amir, syuk, zul, yg ni dak kls 5 saksama, aku plak kls 5 syumul, hehe..yg join pon, omar, fakh, dol, shahir n nazrul..muhaimin sorg je x p..( adoi, ne la ko ni muhaimin, huhu )..so, tyme tuh sgt besh..really enjoy, ahhahahaha J

p/s : kalu aku ber kolaborasi dgn fakh wt pape keje, msty ader smthg yg x jd..haha, lwk tol, nk bli kentang goreng, tp ter slh beli ubi kayu goreng, adoi... kan besh kalu arnab kat umah kamarul ni jd bbq aku tyme tuh, hihihi~~

library~~ syg ko sgt2, hahahah


b4 nk balik cti sem tuh, aku lepak kat lib la.so, ader la aku n clasmtes aku yg ske sgt ber gmbr wt mende bangang kat lib, org sebok duk stdy aku sebok wat2 stdy ( pdahl sebok jd model kat library tuh, ahhaa, bodo btol , ahhaha )..layan`~~

p/s : kalu bak ber pura2 stdy ni, aku mmg expert sgt2, ahhahaha

Trip to KL ( ahah, sgt besh, luv it )


Ok, actually, aku x expect pon aku ley p trip ni, koz ader tmpl notis from klab inspirasi about dis, so, aku sgt interested nk join biler ader logo media prima kat situ ( sdiy tol, ni nk cter ni, huhu)..

Pastoo aku ajak classmates aku c jejal n apih tu la ( jejal nk g gk, apih, awl2 x nk p, gedik, haha )..

So, tyme nk p trip tuh, kte org di bgth yg tukar p rtm ( wth????tp, xpelah, besh gk RTM tuh, huhu )..

So, aku g 3 hari 2 mlm..kte org stay kat kolej alamanda kat KL ( xsilap skali dgn wisma shun li, x silap, looper dah )..so, spjg trip tu kte org p...

First day

UPM ( bincg2 pljr, nmpk cm bosan, tp besh siot, hahah,lunch ny sgt sedap, nk ag,

RTM( hmm..awl2 bosan, tp biler da masuk n usha2 tmpt kat situh, sgt besh, huhu )

MiMID valley ( adoi, aku pon x taw ape aku nk wt kat cni, lalala~~ )

Second day

RTM again??? ( kte org jd penonton tuk rncgn APA KATA WANITA, aku xpnh taw pon sal rncgn ni, yelah da lame aku x tgk tv,huhu..besh gk, muke aku masuk tv, ahhaha, yg x bpe besh, rncgn tuk wanita, msty ar aku xbpe tw, hahahaha)

Muzium kesenian islam ( adoi, kene pksa masuk, kene byr rm6, benci tol la, kalu tmbh rm4 lg, ley aku mkn DCB kat MCd, HUHU )

Masjid Negara ( ape ag, sembahyang la..huhuhu )

So, aku sgt2 enjoy da trip, sgt besh..nk p lg aser..huhuhu btw,ader gk mood aku x bpe btol tyme tuh, hmm..mood nk snap pic kurg tyme tuh, so, x byk la foto aku tgkp ( pdhal, bersepah2, ahha)..tp, kalu mood aku spjg trip tu sgt bhagia, konfem lg ber lambak2 pic aku tgkp, ahhahaha, lalala~~~

p/ s: tbe2 teringt yg aku sakit pewot tyme kt kolej alamanda tu, yelah, 1 jam duk kat lua, ader la mamat tut!! Ter pth kn kunci bilik, asbestos tol...hihihihi~~