1/29/10

Main bowling di kb mall..huhuhu~~

Aiyoo..sem ni, byk actitvi gk la aku wt.tp stdy aku still x looper
, huhu ( nk improve result yg hancur bkecai sem lps ar ni, hahah )..
Ok, ni nk cter aku p main bowling kat kb mall, cz skrg ni, dorg tgh wt promosi rm2 per game, so, ape lg, lyn jelah main tuh, even aku x bpe pndy m
en, dpt gk 2nd place, haahah...yg pnting asyk masuk longkang jek..adoi~....so, usha ar pic kat bwh ni..huhu..bowling xde pon, owg yg men je lbiy2 nk pose..huhuhu~~

Idea spontan..ke airport????

Adoi.ni nk mention gk ni..ni idea spontan dr housemate aku c awe ni..tbe2.pas mkn ari tu, dy ajak aku p airport..pe kejadah nye, tyme tu aku x pk pjg..adoi.so, aku pon tnpe pk pjg terus ikut je ( mmg ader niat sembunyi pon, ley tgkp pick t sne, haha )..

Kte org nek motor p pengkalan chepa..tyme tuh..da kol bpe ntah..dlm kol10 mlm la..so, lepak kat situ 1 jam..n tgk plane terbg..huhu..enjoy gk la..hahahahhah~~