1/19/10

( special post to siti rawaida, haha )
hp baru siti rawaida, ( hmm..sal ader kne men
gena dgn aku plak, ahhaha )

ok, ni aku cter sal clasmtes aku kat uitm ni, nme nye siti rawaida aku pggl dy ida, kdg2 akak, kdg2 duyung, kdg sengok,kdg2 push up, n last skali dedahs, ahha ( kene ko ida, hehe )...dy ni slh sorg close fren aku kt uitm ni lah..umo 22, spe nk ngorat dy, ley lg, single lg, dy cm akak aku da kt cni
( kdg2 dy ni sengal ckit + bekeng,ahha) aku mmg salu hang out dgn dier la koz dy ni mmg kuat bjln gk, sme ar dgn kwn bek dier c noni tu ( sepap), ahhaha..( sowy, guro jek..)..
dy bwu bli hp bru, nokia 3750 kot, ntah aku pon ingt da.ahha..
so, dy suh aku post kt blog aku ( niat nk menunjuk la, koz dy bli hp bwu, ahaha ).
So, aku pon post jelah ( x bpe nk ikhlas, ahah )
Korg tgk la, nti spe berminat nk bli gk, tnye pndpt c ida ni, ne la taw, ida ckp hp ni x bpe best, nti rugi dwet korg, ahahahah...
Kalu korg nk mtk no hp c ida ni pon aku ley kasi, ahahahah... ( abis lah ko ida, hehe )


p/s : hp bru ader wifi, asyk online je keje dy..stdy2..taw la dekan tiap2 sem, ahahhaha.korg, ida yg pky tudung puteh tuh, ahhaha

New semester and new hope..hahaha~~



Sem ni, aku nk stdy lebiy la..aku da x mow, men2 cm sem lepas, aku aser diri aku sgt teruk sem lpas, bcoz pointer aku jatuh..kalu aku x stdy sgt pon n asyk ber facebook jek..at least aku kne stdy ckit, so, xde lah aku x taw ape biler masuk kls..adoi..harap2 , ter capai la hajat aku nk tggi’n balik pointer aku sem ni..hmmm~~
Bhye giler..so, aku nk stdy harder n nk cover balik pointer aku yg jatuh sem lpas..so, go go chaiyo’
p/s : hmm...6 subjek nk kne stdy, boley ke yek??adoi~~