7/9/10

RM500 tip! Wooo.totally surprised! Heheh :P

Yg ni plg aku aser mcm terkejut la, yelah aku xpnah pon dpt dwet tip sebyak ni spjg aku keje dgn uncle aku ni, beser dpt gk ar dlm rm5, rm10 plg byk pon rm50..yg ni rm 500, wahh..ter kjut giler, mmg rezeki dtg bergolek siot, huhuhu..ape ag, dah dpt dwet ni, aku pon joli la, yelah dwet dpt sedebuk cm tuh, rugi ar x joli kn, hehehe..tp aku x lupe gk nk kasi kat mak bpak aku tw, ehhehe..lebiy2 tuh aku joli sendri la.Alhamdulillah, hehehe :P
Btw, nk gtw, bkn aku sorg je dpt, sorg pkerja ni pon dpt n mak sdre aku pon dpt gk..
But i still remember ckp customer tuh, sume nye dah tertulis di atas ( sambil tnjuk jari kat atas ), dy ckp, pas ni aku akn bertuah , n hopefully ape yg dy ckp sume btol, huhuhu~~ ( tp kite kene still percaya dgn tuhan kite juga Allah swt...)

p/s : kpd hafiz ( ex roommate aku n classmate aku) ko sgt kuasam ko ckp aku jd anak ikan coz dpt tip sebyk ni,wak lu, ahahha

No comments: