7/9/10

Reunion pengawas sekolah menengah paya besar, ehhe..

Tyme aku form1 until form3, aku jd pengawas, hahaah,lwk ah bile ingt balik tyme jd pngawas, yelah mcm2 ader prob..nk kne susun jadual, jaga tngga xkasi budak2 naik, pdhal kat bgnn atas tuh berlmbk2 studnt ader, ahha..adoi, kelakar tol..tp biler dah masuk form4 n form5 aku x minat la pngwas, leceh la..aku nk kne wt keje cm tuh, aku aku pon stop la..hehehe... So, aku pon x da jrg kontect dgn kwn2 dulu, yelah msg2 dah bljr jauh..baru2 ni, aku sempt la p reunion dgn dorg, xde la rmy sgt yg g, tp dpt gk la jumpe dak2 ni..tu pon kebetulan dorg wt kat teluk chempedak, tmpt aku keje, so dpt la jmpe dorg even skjp.yelah xley la nk lme2, coz aku keje, sib bek mk sdre aku sporting kasi aku jmpe korg jup, huhuhu..

aku sgt gembire ar, dpt j
umpe anda sume, huhu.. ni sume idea shifa la, kalu aku x jmpe dy kat facebook ari tuh, konfem aku xjmpe dy skrg ni, ehhee...thanks to huda, ros, shifa, amar, fareha, fauzi, zulkifli mamat,
hehe, korg mmg besh...aku sonok gile jmpe korg, heheheh..masing2 dah lain, dulu muke bebudak giler lah dorg ni, skrg cm mak n bapk org dah, hahahahha...
p/s : alamak..lupe ar nk upload pic tyem aku jd pngawas kt school duloo, hek3

3 comments:

kyra shakira said...

mail...xsngka aku ko post kt blog ko..
hehehe..syg ko lah mail..thanz...love u lahhh

iSsMyLe said...

hohoho.mesty ah, kenangan ni.hehe..
most welcome dear..huhuh <3

kyra shakira said...

ehehe....dan2 ekk...seronok2..
next time de lg ekk...