7/9/10

Exam yg sgt susah..akhir nye..sume lulus..Alhamdulillah


Aku plg takot sem4 ari tuh, yelah aku terlalu aktif masuk kelab mcm2, nk kjar sijil, smpi x smpt nk stdy lebiy...sem3 xpayah ckp ar, aku x stdy sgt, pastu pdn lah muke sendri result jatuh teruk..aku plg takot kalu kene repeat jek, kalu ley aku nk abis stdy on time, xnk repeat..risau sgt...biler check result, alhamdulillah aku lulus sume n pointer aku naik ckit dr sem lps..xpelah, at list lulus sume..mmg silap aku pon biler result aku jd cm ni kn..so, no wonder lah jatuh teruk..aku dah try wt da best b4 nk exm tuh, so ni yg aku dpt..aku redha, xpe, sem 5 ader lg kn..kene improve ag..insya Allah..tengku ismail..u can do it, chaiyo’

No comments: