7/9/10

Dating dgn my mum?? lalala~~~


Bulan5 ari tuh, aku dpt gaji, so, aku x taw nk gune kn dwet aku nk wt pe kn, so, sbg ank yg baik ( lalala~~ ), aku blnje mak aku mkn kat pizza hut, kte org mkn dgn kenyang tyme tuh, xlarat nk jalan, ahhahaha..., yg plg lawak, yg aku tulis dating ni coz, tyme aku nk kua dorg ckp aku p dating, pdhal aku tgh kua dgn mak aku, ahhaah, nmpk sgt la, org2 kat cni cpt kasi pndgn negative, nmpk kua dgn pompuan, awek, bodo tol...len kali tgk tol2, jangan main nak terjah jek..dah malu, pdn muke kau, hhahahahaha..to my bro n bapak aku, s0 sorry xdpt nk blnje, tu ar, spe suh xnk ikowt, huhuhu,

P/s ; aku xtaw ar takot ader org ckp aku ni blgak cm anak org kaya lak bile p mkn kat pizza hut, lalala~~

No comments: