7/11/10


euro fun park ( hmmm...cet! )



jumaat pas, dak kls aku sume pkat nk g euro fun park ( aku x pakat pon, aku follow da flow, lalala), aku ingt apelah, upe nye fun fair yg pnah wt kat kuantan gk..huhu..so, dis is my 2nd tyme lol..kat kuantan ari tuh, aku g smpi termunth hijau, giler tol..hahahaha..tp sib bek la aku g kt kb ni x munth hijau, ahahhaha..tp kt cni, x besh ar, byk game tutup..

adoi, tension giler, aku nk main yg m’cbr pon xde, game x byk..sediy tol..tp kat kuantan ri tuh, aku sempt gk men yg m’cbr ckit, mmg seram giler, dah ar tinggi, pastu, cm nk tercabot je besi2 kat fun fair tuh, x kukuh dol..takot gk, yelah, xbpe safety ah..

aku jejai n hapih ( 3 serangkai)lalala, bersama2 main game ape ntah nme nye, mmg sgt2 lwk, nk beratur nk men tuh dkt 30 min ( x campor lg, aku duk berdiri kt depan euro park gate hampir 1jam, lalala~~ )..last2 biler men tu, even nmpk dr jauh nmpk cm xtkot lgsg, dah duduk n main, waa..debar gk, ahahha..dah ar suh duk tepi skali, siot giler, besi2 nye x kukuh lgsg, aku aser cm bdn aku nk mlyg dah, ahahhahahaah..yg tuh msuk dah 3token = rm6 ( abis dwet pt aku, hek2)...nk masuk pon dah telan rm3, siot giler ( hattttui! )..

dah la aku dah bli hampir rm12, so, aku kne main 1 game ag, cri punye cri game yg x bpe nk byk tuh, kte org sepakat nk nk naik euoro wheel ( lalala~~ kapel seswai ar nek mende cm ni, tp xde mnde lain da, lyn je ah, tp syiok gk..dah smpi kt atas tuh, mau nye pigggul ( cewah, ayat baik nye gune )aku tersepit2, ahahhaha..nervous giler, hahahahahaha..that’s ol..fuh, nk kte hepy sgt xkot, nk kte teruk sgt pon x, yg penting njoy dgn kwn2 kls, hehehekkk..ok lah...



p/s : ske pic jejai tersepit disebalik timbunan org yg ramai tuh, hahaha..lawak giler :P
btw, at the nite, jejai ah plg lwk..bro, ko sgt klkr, ahhahaha :P

No comments: