7/9/10

makan-makan chim chum di food village


lazt sem, b4 esok nye aku nk balik..my frenz and i ( cewah, ckp omputeh ar plak )..g la mkn chim chum ni, actually, hapiz yg bwk, mule2 tuh aku xtaw , ape kejadah la chim chum ni, ala2 stemboat kot, btw, sgt2 puas aty mkn..hoihoho...

lokasi nye di jalan pengkalan chepa kot kalu xsilap, n nama tempat nya food village, nti kalu sape2 nk dtg mkn, dtg lah jgn malu2, sgt berbaloi, around rm15 seorang kalu xsilap...konsepnye lebih kurang macam flaming steamboat jugak lah! huhuhu

and, kami habiskan maser mkn di situh selama 2 jam,.hak3..n aku lah juara mkn pd malam tuh, ahhahahaha :)


p/s : to awe, kamal n hapiz, korg dah kalah, aku lah juara mkn, ahahhahaha :P

1 comment:

ndz_an said...

x dpt nk di sangkal..
mail mmg bnyk makan..
hahaha...