4/2/10

jom heboh di kelantan...

actually aku da salu sgt p jom heboh kat phg, so aku nk wt comparison btween kat kuantan n kt kb ni, hahaha..1day aku p sgt2 sesak, nk jln pon aku aser cm kura2, hahaha ( klkr gile )..
panas lak tuh, huhuhu..aku aser tempt dorg wt jom heboh terlalu sempit la, kalu kt phg tuh, aku aser ader ruang gk la aku nk gerak2, hahhaha..


last day aku p tgk konsert, wahh.mmg ter kejut giler, penuh 1 stadium..mmg syok la biler tgk org ramai cm ni,. keadaan sesak, aku sgt2 enjoy n aser kelakar plak, yelah, asyik jln cm kura2, pastoo dorg wt bising kes tersepit disebalik timbunan org yg sgt2 ramai, hahahah..the best moment aku jmpe dato farid tgh usha2 org kat dlm stadium tuh, aku pon ape ag, amik kesempatan la p tgkp gmbr dgn beliau, hahahhaa...ne taw, ley dpt 1 kje kosong kat media prima, ahhahaha ( poyo giler )

p/s : spjg p jom heboh ni, aku asyik ter gelak je, hahahaa, lwk sgt...adoi..adoi..adoi..

3 comments:

nadiyahakim said...

ape beza yg kat ktn ngan yg kat kb mail?

iSsMyLe said...

kat ktn hiburan nye lg syiok, kat kb, ala2 islamic skit, ehehe...
pastoo tempt kt kb sempit sgt la, xley nk gerak2, hahaha..
22 pon besh actually, hehehe ( statemnt jge aty, ahhaha )

Almy said...

dah follow blog ni, hope follow me back.. if done, thanks so much.. caca..