3/28/10

tournament badminton



kali ni, utk badminton, aku jd ajk peralatan..hmm..nmpk cm senang je nk uruskn biler jd ajk ni, yelah, aku kn da beser jd ajk publicity, so nk try keje len plak, amik ajk peralatan pon agk sush, nk kene booking alatan utk tournament ni, risau gk kalu alatan2 x ckup, x sal2 kte org kene, hehe..sgt enjoy~~....layan~~













fintenz dinner ( malam apresiasi seni )
haaa..yg ni ak up skit jd timbalan pengarah projek tuk dinner fintenz ni..awal2 agk berat nk dipikul ( yelah, klau jd MT ni mmg leceh ckit..adoi~~ )..
tp biler dinner tuh dah abis, segala keperitan dan penat lelah aku tuh dah berjaye, yelah bg aku, yg ni lah plg mencabar, mcm2 hal..sakit kpale otak aku nk pk..nk wt dinner pon juz amik maser 2 mggu jek.ne sempt nk prepare yg tol2, n then aku mmg xde pngalam tuk handle bab2 nk urus2 sal dinner kat hotel ni..
spjg nk siapkn dinner ni, aku aser ni mmg byk dugaan aku kene, plg aku nymph bile ader sstengah makhluk yg mmg wt aty aku pns...buruk kn aku, pastoo yg plg menyakitkn aty biler kite wt program xde org nk join ( ape perasaan korg, kalu korg wt event org x dtg???mmg sakit kn...)
tu lah mslh yg aku hadapi, biler nk wt dinner dorg xnk join, alsan xde dwet, stdy lg penting dr dinner ( wak lu, abis org yg wt dinner ni, x stdy ker??sengal giler org yg bg alsan cm ni)..ader1 mende yg aku frust biler dak kls aku sndri x nk join, yelah, taw la korg xnk, xde dwet or ader prob dgn certain org tuh, at list participate lah,
kwn2 yg 1 kls tuh kn korg da lme knl, lgsg x sokong, mmg wt jiwa aku luluh + hampa la ( tp Alhamdulillah, selepas aku merayu2 kat dorg n ader dorongn dr kwn2 dorg n lecturer bru la dak kls2 aku ni sumer p, lega ckit, hehehe )...
after dinner, aku nk lupe kn segala mslh yg aku hadapi ni..n nk anggp sumer mslh2 ni sbg pengalaman aku..hmm...mmg mencabar.. nasib baik aku mampoo bersabr, smpi la dinner dah tamat..fuh.lega, heheheh






































No comments: