3/28/10

Bulan 3 yg sgt penat, huhuhuhu :’(

Wow..biler tgk2 balik pogram yg aku involve and handle tuk bln 3 sgt pdt, jadual idup aku sgt2 penat + tenat ( cop, aku ader jadual ke, hihihi )..mcm2 mslh yg aku hdapi,org x puas aty,penguasaan kuase, rampasan kuase, wt keje tp x dihargai, beberape mgkuk hayun yg sgt2 pemalas (name je nk, keje cm hampas ,hahahha ) pergaduhan antra beberapa pihak ( pelik tol tu pon nk gado, lgsg x mtg, tp bukn aku yg gado k??huhu)

Antra jawatan2 kat program yg aku involved untuk bulan 3 kat uitm kb ni cm AJK PUBLISiTY KELAB BOWLING ( tournament bowling ), AJK PUBLISITY KELAB FUTSAL ( tournament futsal ), AJK PERALATAN KELAB BADMINTON ( tournament badminton ) N TIMBALAN PENGARAH DINNER FINTENZ ( dinner fintenz @ finance students ), yg ni x termasuk lg jwtn sebenar aku kt dlm 4 kelab ni, hehhee ( padahal aku mmg pegang AJK PUBLISTY N MULTIMEDIA untuk ke-4 4 kelab ni )...hihii~~ byk gk, cm giler kuaser plak ( tp keje pon byk gk aku wat, cm nk pengsan , kene buat ber lambk2 keje at da same tyme taw, huhuhu~~, mmg pnt nk mmpos, ;(


Kat umh sewa tu, keadaan aku dah cm terurus lgsg, hehehe...Meeting x pyh ckp la, kalu 1 ari kene g 2 meeting..dah2 la tiap2 ari ader meeting...penat giler, huhuhu

tp biler sume program ni dah abis, aku sgt2 lega, macm2 perasaan aku ader skrg, aser sgt2 menyesal biler involved byk kelab, pastoo byk la keje kene wt..adoi..nasib2. ( tp tyme kite kt u ni la peluang kite nk timba pengaalm kn, n byk taw ragam2 manusia yg mcm2 hal..adoi~` (T.T)
overall..aku aser aku dpt improve la diri sendiri, dulu aku nothing xde pape, xde jwtn, kosong..org x knl, kurg involved dlm kelab, xde sijil..sempoi jek,jd student beser2 ( pagi2 p kelas, balik kelas tdo, mlm stdy, mkn, tdo , online 24 jam), tp biler involved mende2 cm ni..aku aser sgt2 besh ( kdg2 x besh,nk lak biler aser tesnsion n kene marah,hhihi )..d

pt knl ramai org...dpt communicate dgn org lain, dulu aser gk la segan nk ckp2 dgn org besar, tp sekarang ni ok lol ( ok ke, huhuhu ), dah taw byk perkare biler nk wt program cm nk tampal notis nk kene jmpe siape, nk booking bus @ van ke, nk booking dinner tuk hotel, nk booking peralatan n so on la ( kalu dulu2 org tnye aku, mampos aku xtaw cm ne, hehhe ).. tp skrg da lain skit,skrg p kelas, wt asgemnt, p meeting, handle program, wow..totally different..mmg aser byk pngalaman aku dpt, even aku ni kurg penyabar, aku try nk lebiy tabah+ sabar biler wt keje cm ni..adoi~~

hopefully, biler aku dah xde kat uitm ni lg, mende2 ni la jd memory aku, msty aku tersenyum sorg2 biler ingt balik..mcm2 hal yg aku hadapi, hahahah..konfem lwk giler + poyo, hihihi~~

post2 kat bwh ni sume hasil2 yg memenat kn dari aku, waaa...mcm2 aktivity, hehhehe

No comments: