2/23/10


BBQ tyme with my ex-clasmtes ( dak laki jek, gurl xley masuk campor, haram~~, ahhaha )


Ok, tyme cti sem ni, mber aku ajak wt bbq, that’s great.lme x hang out dgn dorg..so,aku pon join da club lol.sgt2 besh..lme aku x jmpe2 dak2 kls aku yg len, dulu len, skrg da len..dulu muke bdk2, skrg da nmpk la cm pk cik2, ahhaha..dulu xnsem sgt, skrg da nsem ( tp nsem aku sorg je, hahahha )..

So, we are join da bbq party kat umah kamarul ( mber aku yg sgt2 baik, slalu kne buli dgn aku tyme sek rendah, ahhaha , kene buli pon, kte org sgt rapat gk, hehehe)..kalu dak kls aku yg pergi pon, just 7 org include me, cz dak kls aku dulu only 8, tp sorg lg x dpt dikesan n dihubungi, pdhal umh dkt2 jek..so, ader gk la dak kls 1 ag ( pdhal dorg pon clasmtes aku gk, tp tym f1-f3 jek, tp len2 pon, kte org ok n 1 kpale gk lol ..).yg pergi pon just amir, syuk, zul, yg ni dak kls 5 saksama, aku plak kls 5 syumul, hehe..yg join pon, omar, fakh, dol, shahir n nazrul..muhaimin sorg je x p..( adoi, ne la ko ni muhaimin, huhu )..so, tyme tuh sgt besh..really enjoy, ahhahahaha J

p/s : kalu aku ber kolaborasi dgn fakh wt pape keje, msty ader smthg yg x jd..haha, lwk tol, nk bli kentang goreng, tp ter slh beli ubi kayu goreng, adoi... kan besh kalu arnab kat umah kamarul ni jd bbq aku tyme tuh, hihihi~~

No comments: