2/23/10

Trip to KL ( ahah, sgt besh, luv it )


Ok, actually, aku x expect pon aku ley p trip ni, koz ader tmpl notis from klab inspirasi about dis, so, aku sgt interested nk join biler ader logo media prima kat situ ( sdiy tol, ni nk cter ni, huhu)..

Pastoo aku ajak classmates aku c jejal n apih tu la ( jejal nk g gk, apih, awl2 x nk p, gedik, haha )..

So, tyme nk p trip tuh, kte org di bgth yg tukar p rtm ( wth????tp, xpelah, besh gk RTM tuh, huhu )..

So, aku g 3 hari 2 mlm..kte org stay kat kolej alamanda kat KL ( xsilap skali dgn wisma shun li, x silap, looper dah )..so, spjg trip tu kte org p...

First day

UPM ( bincg2 pljr, nmpk cm bosan, tp besh siot, hahah,lunch ny sgt sedap, nk ag,

RTM( hmm..awl2 bosan, tp biler da masuk n usha2 tmpt kat situh, sgt besh, huhu )

MiMID valley ( adoi, aku pon x taw ape aku nk wt kat cni, lalala~~ )

Second day

RTM again??? ( kte org jd penonton tuk rncgn APA KATA WANITA, aku xpnh taw pon sal rncgn ni, yelah da lame aku x tgk tv,huhu..besh gk, muke aku masuk tv, ahhaha, yg x bpe besh, rncgn tuk wanita, msty ar aku xbpe tw, hahahaha)

Muzium kesenian islam ( adoi, kene pksa masuk, kene byr rm6, benci tol la, kalu tmbh rm4 lg, ley aku mkn DCB kat MCd, HUHU )

Masjid Negara ( ape ag, sembahyang la..huhuhu )

So, aku sgt2 enjoy da trip, sgt besh..nk p lg aser..huhuhu btw,ader gk mood aku x bpe btol tyme tuh, hmm..mood nk snap pic kurg tyme tuh, so, x byk la foto aku tgkp ( pdhal, bersepah2, ahha)..tp, kalu mood aku spjg trip tu sgt bhagia, konfem lg ber lambak2 pic aku tgkp, ahhahaha, lalala~~~

p/ s: tbe2 teringt yg aku sakit pewot tyme kt kolej alamanda tu, yelah, 1 jam duk kat lua, ader la mamat tut!! Ter pth kn kunci bilik, asbestos tol...hihihihi~~

1 comment:

Anonymous said...

ye ke x bhgia pg kl tu?