1/19/10

New semester and new hope..hahaha~~



Sem ni, aku nk stdy lebiy la..aku da x mow, men2 cm sem lepas, aku aser diri aku sgt teruk sem lpas, bcoz pointer aku jatuh..kalu aku x stdy sgt pon n asyk ber facebook jek..at least aku kne stdy ckit, so, xde lah aku x taw ape biler masuk kls..adoi..harap2 , ter capai la hajat aku nk tggi’n balik pointer aku sem ni..hmmm~~
Bhye giler..so, aku nk stdy harder n nk cover balik pointer aku yg jatuh sem lpas..so, go go chaiyo’
p/s : hmm...6 subjek nk kne stdy, boley ke yek??adoi~~

4 comments:

nanato marcello said...

insyaAllah boley...wish u gud luck..

iSsMyLe said...

nana : haha, tq

s@R@H said...

bleh ja..
nak tak nak..kita yang tentukan..tol x?
so..wish u luck k..

iSsMyLe said...

kak am : tq kak am..ehhe :)