1/16/10

New handphone~~~ lalala~~



4th january pas, aku bli hp baru..hhaa..actually x expect pon nk bli, tbe2 je..aku aser teringin tol nk tkr hp bru, koz aku da pky hp yg se k530i ni da lme da, dkt 1 thn lbiy, so, aku ingt nk la tkr hp baru yg lg best function nye, hehe...actually ak nk bli se t700, tp tyme nk bli tu aku gler2 interested nk bli hp se G705, koz tgk pd function nye ader wifi, so, sng sgt la aku nk on9 tiap2 maser, ahahha...
So, aku pon bli la, hrge ley thn gk, rm635 ( aser nk pengsan tyme nk hulur dwet kt pnjual tuh, ahhaha)..so, dpt la hp bru, huhuu..
p/s : harap2 hp yg aku pky ni mampoo berthn slme 1 thn lbiy gk, cz b4 dis aku pnah pky se k550i, dah la ber tahan 1 bulan jek.benci btol...adoiok x hp nie/??

2 comments:

s@R@H said...

mmg smart fon ni..jaga bebaik..di samping tu tingkatkan prestasi dalam study k..ahaks

iSsMyLe said...

kak am : haha, tq..syg sgt hp ni, cm bini la plak aser..ahahha ;P