1/15/10

hepy bufday to me, 110110..yuhuu~~~


Wah, aku ase, dlm byk bfday aku spjg aku idup ni, aku aser yg ni, aser plg best ( xlooper gk yg kt matrik duloo)...
Firstly, tepat kol12 11jan tuh, tgk hp da blambak2 msg aku masuk nk wish bfday aku, aser ter haru gile r da tyme tuh,komen kat facebok pon sme, hehehe... ( thnks all my fren )..huhuhu~~
Aku isau gk housmates aku nk wt mende2 yg bengong cm buang2 mende2 x ptt kat aku, tp nasib bek x, koz aku sebok p on9 kat fb, ahhaha~~
Pastu, siang tuh aku p kls cm beser jela, even xde pape pon..
Ahha..ntah, asyk senyum sorg2 je tyme tuh... biler da abis je kls, cm beser ar, aku duk lepak kat lib, stdy2 ckit n balik umh, mlm tuh, aku ingt nk stdy, tbe2 c awe ni, suh aku p umh bpak angkat aku, pastu dy ckp ASAP, aku ckp pehal plak dy ni, mmg aku mls nk g, tp aku pon g dgn ter pksa...smpi kt umh bpak angkat aku tuh, tbe2 aku nmpk kek n mknn lain , aku pon plik ar, upe nye, c awe ni yg prepare sumer ni, nk celebrate bfday aku, adoi.ter haru siot, x pnah,aku aser suprse cm ni..pastu ader kek coklat plak, c apiz yg bg, lg wat aku ter haru..hahah ( thnks awe n hapiz )..
X sgke lak aku c hapiz ni rajin tol wt suprise cm ni, ahah..n lagi 1, c apih ni da ltk kek bfday kt umh aku 2 hari sblm nk celebrate ni..dy ltk dlm peti ais, nmpk sgt aku x alert, adoi..kalu aku taw ak da tgk dlm peti ais ari tuh, so x jd la suprise tu kn??ahhah..
Tp mmg best la, aku ter kedu jp, maloo pon ader gk.ahha..

2nd day tuh, aku pon p cebrate dgn ida n noni kat kb mall,haha..sj je, koz c ida ni, bfdy dy 13hb, so, kte org plan nk clebrate smer2 la 12 hb tu...aku smpt plak, sentap kek from secret recipe n claypot mee tomyam, ahhaha~~ ( kuat mkn tol..)
Da tua2 ni, pon dpt gk aku hadiah ahah, from dak kls aku, hehe..tq all..
And 3rd ly, kte org 1 kls p PCB nk clebrate bfdy ida n dayy..koz dorg smbut smer 13 hb..
Tp, aku tgk kat kek, nme aku pon ader, ahhaha( wat syarat je tuh, btw tq la yek,ahhaha )..ter haru lg..
So,a ku aser sgt best la bfday aku yg kali ini, even aku x gne pon free kol aku slme 7 ari from celcom tuh, ahhaha....
Lastly, nk say tq so much yg wish bfday kt aku, bg adiah n so on la...





p/s : thanks to my fren such as muna,pah, megat ( sepupu aku ),afiq ,awe,hapih,mia, asana, yaya,nana,tijoh, azi, dayy, ida ( yung), noni ( pap ),hajar,yat, kamal,zul,kamarul,abg long, fakh,haleeda,amin,azmi, yana, farez,nadia,tikah, ayu,ija, anizar,ain,esoh, farhana,nabila, fida, ija, aizal ( jejal), ani,huda, shifa, joe,syukri.spe ag ek, sorrry, klu x mention, koz x ingt da..kwn2 facebook, myspace, tq so much...really appreciate..! 

9 comments:

AdiE said...

epy bezday dude...
umo bape skang ye??

kek tu adie dh mkn...my lover yg watkn...
sgt best!

~daniel adie~

iSsMyLe said...

hahaha..

thnks bro..!
bru 21 la..
ko umo bpe??

ur lover wat kn??
cop, xphm ni?????

s@R@H said...

hehe..bestnya ur besday..dah lah celebrate..kalu orang ingat n wish pun dah happy..kan kan kan? anyway nak gtau..kek kamu kak sempat makan..yummy2..hehe

misswafea said...

epi bfdae! me 100110..beza shri je..huhu..eyt, choc indulgence ek~ dapny! =p nway muga pjg umo mrh rezki.

iSsMyLe said...

kak sarah : btol2..sgt hepy, looper nk mention kak am, sowy, x pasan lol..hehehe...ye ekr??
apih yg wt'n,hahahhaah


misswafea : tq so much ye ker?
bz shari jek..
no pon cntik gak tuh 100110 n sye 110110..haha

ieda said...

i like ur post..hehe
best kn celeb sme2...thn dpn x leh r celeb skali da...wawa..

iSsMyLe said...

ida : aah kn..adoi..cdiy nye..wawawa :(

AdiE said...

oh..mude setahun je pon...

i'm 21 thn, 9 bulan..
not yet 22..hehehe

so, now umo kite same lor...

~daniel adie~

iSsMyLe said...

adie : hahah, dan2 je ko..ko 88, so kire 22 da tuh...huhuhu... :P