1/29/10

Main bowling di kb mall..huhuhu~~

Aiyoo..sem ni, byk actitvi gk la aku wt.tp stdy aku still x looper
, huhu ( nk improve result yg hancur bkecai sem lps ar ni, hahah )..
Ok, ni nk cter aku p main bowling kat kb mall, cz skrg ni, dorg tgh wt promosi rm2 per game, so, ape lg, lyn jelah main tuh, even aku x bpe pndy m
en, dpt gk 2nd place, haahah...yg pnting asyk masuk longkang jek..adoi~....so, usha ar pic kat bwh ni..huhu..bowling xde pon, owg yg men je lbiy2 nk pose..huhuhu~~

Idea spontan..ke airport????

Adoi.ni nk mention gk ni..ni idea spontan dr housemate aku c awe ni..tbe2.pas mkn ari tu, dy ajak aku p airport..pe kejadah nye, tyme tu aku x pk pjg..adoi.so, aku pon tnpe pk pjg terus ikut je ( mmg ader niat sembunyi pon, ley tgkp pick t sne, haha )..

Kte org nek motor p pengkalan chepa..tyme tuh..da kol bpe ntah..dlm kol10 mlm la..so, lepak kat situ 1 jam..n tgk plane terbg..huhu..enjoy gk la..hahahahhah~~

1/21/10

Jalan lagi


Aku pon heran tol lah, jadual sem ni, agak menyusah kan la, cz ak ader kls pg2, pastu ader gap 4 jam, kls stat ptg plak..so, kalu da byk gap ni, aku jrg balik umh, ntah, aku aser x ske duk umah, so, aku pon jln2 dgn clasmtes aku kt kb ni, jln2 kt cni, byk tmpt smer, smpi da nek muak da, tp, lyn aje..tgkp pic yg plg penting, hahahah..
on the way balik Kb, huhu~~

pic ni,mber aku yg tgkp tyme aku nk balik kb bru2 ni, dlm bus transnasional..ehhe..hmm..mnarik gk pic ni, pndy tini tgkp, ahhaha..
tyme ni lah, aku jmpe 2 org dak kls aku tyme sek menengah, ahha..dorg ckp aku skrg da len, hmm..aku pon no komen, adoi~~

p/s : tyme sek menengah aku sgt skema kot, rambut pon sikat tepi, ahahhaha :P

1/19/10

( special post to siti rawaida, haha )
hp baru siti rawaida, ( hmm..sal ader kne men
gena dgn aku plak, ahhaha )

ok, ni aku cter sal clasmtes aku kat uitm ni, nme nye siti rawaida aku pggl dy ida, kdg2 akak, kdg2 duyung, kdg sengok,kdg2 push up, n last skali dedahs, ahha ( kene ko ida, hehe )...dy ni slh sorg close fren aku kt uitm ni lah..umo 22, spe nk ngorat dy, ley lg, single lg, dy cm akak aku da kt cni
( kdg2 dy ni sengal ckit + bekeng,ahha) aku mmg salu hang out dgn dier la koz dy ni mmg kuat bjln gk, sme ar dgn kwn bek dier c noni tu ( sepap), ahhaha..( sowy, guro jek..)..
dy bwu bli hp bru, nokia 3750 kot, ntah aku pon ingt da.ahha..
so, dy suh aku post kt blog aku ( niat nk menunjuk la, koz dy bli hp bwu, ahaha ).
So, aku pon post jelah ( x bpe nk ikhlas, ahah )
Korg tgk la, nti spe berminat nk bli gk, tnye pndpt c ida ni, ne la taw, ida ckp hp ni x bpe best, nti rugi dwet korg, ahahahah...
Kalu korg nk mtk no hp c ida ni pon aku ley kasi, ahahahah... ( abis lah ko ida, hehe )


p/s : hp bru ader wifi, asyk online je keje dy..stdy2..taw la dekan tiap2 sem, ahahhaha.korg, ida yg pky tudung puteh tuh, ahhaha

New semester and new hope..hahaha~~



Sem ni, aku nk stdy lebiy la..aku da x mow, men2 cm sem lepas, aku aser diri aku sgt teruk sem lpas, bcoz pointer aku jatuh..kalu aku x stdy sgt pon n asyk ber facebook jek..at least aku kne stdy ckit, so, xde lah aku x taw ape biler masuk kls..adoi..harap2 , ter capai la hajat aku nk tggi’n balik pointer aku sem ni..hmmm~~
Bhye giler..so, aku nk stdy harder n nk cover balik pointer aku yg jatuh sem lpas..so, go go chaiyo’
p/s : hmm...6 subjek nk kne stdy, boley ke yek??adoi~~

1/17/10

Pics duloo2,hahah.. ( raser nk gelak )

Smlm, aku sje la tgk2 pic2 aku yg dulu2, klkr gk ckit, cm2 style nk wt..pape ntah.. Just check out..!

gambar2 ukuran poskad dr form1 sampi masuk mtrik..hahah

ni pic poyo je..


my unty..


kawan2 kat matrik.. ( rapat sgt )

huhuhu
gambr sek men with my best fren, huhuhu...


p/s : pic ni kalu yg lme2 ni, biler tgk msty teringt zmn muder2 dulu, hahaha

1/16/10

New handphone~~~ lalala~~



4th january pas, aku bli hp baru..hhaa..actually x expect pon nk bli, tbe2 je..aku aser teringin tol nk tkr hp bru, koz aku da pky hp yg se k530i ni da lme da, dkt 1 thn lbiy, so, aku ingt nk la tkr hp baru yg lg best function nye, hehe...actually ak nk bli se t700, tp tyme nk bli tu aku gler2 interested nk bli hp se G705, koz tgk pd function nye ader wifi, so, sng sgt la aku nk on9 tiap2 maser, ahahha...
So, aku pon bli la, hrge ley thn gk, rm635 ( aser nk pengsan tyme nk hulur dwet kt pnjual tuh, ahhaha)..so, dpt la hp bru, huhuu..
p/s : harap2 hp yg aku pky ni mampoo berthn slme 1 thn lbiy gk, cz b4 dis aku pnah pky se k550i, dah la ber tahan 1 bulan jek.benci btol...adoiok x hp nie/??
part tyme job... reflexology..ahhaha






kat teluk chempedak ( kuantan, pahang ) my uncle ader wt treatment urut kaki n spa fish.. n then aku keje la kat situh sbg therapist, ahha..
aku pndy urut kaki, spe berminat.. meh dtg cni,huhuhu... 1/2 jam = rm25.. spa fish ( treatment using fish to remove dead skin,sgt bgus )

1/15/10

hepy bufday to me, 110110..yuhuu~~~


Wah, aku ase, dlm byk bfday aku spjg aku idup ni, aku aser yg ni, aser plg best ( xlooper gk yg kt matrik duloo)...
Firstly, tepat kol12 11jan tuh, tgk hp da blambak2 msg aku masuk nk wish bfday aku, aser ter haru gile r da tyme tuh,komen kat facebok pon sme, hehehe... ( thnks all my fren )..huhuhu~~
Aku isau gk housmates aku nk wt mende2 yg bengong cm buang2 mende2 x ptt kat aku, tp nasib bek x, koz aku sebok p on9 kat fb, ahhaha~~
Pastu, siang tuh aku p kls cm beser jela, even xde pape pon..
Ahha..ntah, asyk senyum sorg2 je tyme tuh... biler da abis je kls, cm beser ar, aku duk lepak kat lib, stdy2 ckit n balik umh, mlm tuh, aku ingt nk stdy, tbe2 c awe ni, suh aku p umh bpak angkat aku, pastu dy ckp ASAP, aku ckp pehal plak dy ni, mmg aku mls nk g, tp aku pon g dgn ter pksa...smpi kt umh bpak angkat aku tuh, tbe2 aku nmpk kek n mknn lain , aku pon plik ar, upe nye, c awe ni yg prepare sumer ni, nk celebrate bfday aku, adoi.ter haru siot, x pnah,aku aser suprse cm ni..pastu ader kek coklat plak, c apiz yg bg, lg wat aku ter haru..hahah ( thnks awe n hapiz )..
X sgke lak aku c hapiz ni rajin tol wt suprise cm ni, ahah..n lagi 1, c apih ni da ltk kek bfday kt umh aku 2 hari sblm nk celebrate ni..dy ltk dlm peti ais, nmpk sgt aku x alert, adoi..kalu aku taw ak da tgk dlm peti ais ari tuh, so x jd la suprise tu kn??ahhah..
Tp mmg best la, aku ter kedu jp, maloo pon ader gk.ahha..

2nd day tuh, aku pon p cebrate dgn ida n noni kat kb mall,haha..sj je, koz c ida ni, bfdy dy 13hb, so, kte org plan nk clebrate smer2 la 12 hb tu...aku smpt plak, sentap kek from secret recipe n claypot mee tomyam, ahhaha~~ ( kuat mkn tol..)
Da tua2 ni, pon dpt gk aku hadiah ahah, from dak kls aku, hehe..tq all..
And 3rd ly, kte org 1 kls p PCB nk clebrate bfdy ida n dayy..koz dorg smbut smer 13 hb..
Tp, aku tgk kat kek, nme aku pon ader, ahhaha( wat syarat je tuh, btw tq la yek,ahhaha )..ter haru lg..
So,a ku aser sgt best la bfday aku yg kali ini, even aku x gne pon free kol aku slme 7 ari from celcom tuh, ahhaha....
Lastly, nk say tq so much yg wish bfday kt aku, bg adiah n so on la...





p/s : thanks to my fren such as muna,pah, megat ( sepupu aku ),afiq ,awe,hapih,mia, asana, yaya,nana,tijoh, azi, dayy, ida ( yung), noni ( pap ),hajar,yat, kamal,zul,kamarul,abg long, fakh,haleeda,amin,azmi, yana, farez,nadia,tikah, ayu,ija, anizar,ain,esoh, farhana,nabila, fida, ija, aizal ( jejal), ani,huda, shifa, joe,syukri.spe ag ek, sorrry, klu x mention, koz x ingt da..kwn2 facebook, myspace, tq so much...really appreciate..! 