12/29/10

camping @ sungai congkak...besh.!!!

seronok giler even penat sikit..mandi air sungai dgn batu2 ni, sakit2 bdn la, but, overall.
it's cool ..!! love it.. :)

p/s : udang tgkp kt sungai congkak ni,sedap juge nye, sib bek, leh mkn udang ni, huhuuh..suke suke suke :)

12/28/10

bosan dgn fb, nk try 'twitter' lak, huhu :)

sejak fb dah wt new profile ni, makin bertmbh2 xsuke aku kt fb, n jd ntah pape, sbb tuh aku dah jarang nk update status dah, bosan giler..lg pon, dah lme gk ak main fb ni, dah hampir 1thn 1/2..

so, spe2 ader twitter..
follow me ok..eastmyle_89@yahoo.com..



p/s : bru try main, tp still , xpndy sgt main twitter, hehe..malu nye..sape2 tolong ajar ye :)

12/22/10

REUNIONNNN~~ A1P5..HOT N SWEETT~~~ hihihihi :)

kite org wt reu kat midvalley..besh sgt,dah 2 thn lebih x jumpe korunk, akhir nye..impian nk jumpe korg dah tercapai, even, kaki ak tersgt2 lah lenguh berdiri dlm komuter nk ke mid tuh, ahhaha :P
p/s : even ader ha beberrape org xdtg tuh kn, reu ni still ok, n besh..korunk mmg besh..ak rindu korg sgt2..huhu..thanks to fareez ( mr hot),hajar, nadya,may,ain,ayu,muna( lmbt ckit dtg), tikah serta bf ayu ( cameraman, ahha )..

yg xtdg tuh, next tyme kite jumpe nye, tu pon kalu ade ag..hhuhu

melaka..i'm back ..!!!!!

sgt2 besh n hepy sgt..yahuuu~~~ suke suke suke :)



p/s : dah lme sgt x dtg melake, last skli kat mtrik dulu..biler tgk bndr melake, teringt knngn manis dgn korg..waaaaaaaaaaaa..aku betul2 sedih, andai maser leh diputar.syiok nye

sedih sedih sedih.


ohh..ak aser sgt2 sedih skrg, hanya 'kamu 'je yg tahu knp aku begitu sedih skrg ni..hmm..

.........................................................
..........................................................
..........................................................
..........................................................
.........................................................
..........................................................

p/s : tiap2 kali dgr lagu sedih2 kat radio, aser cm nk off je radio tuh..aku nk dgr lagu yg hepy2 jek..
sampai bile la ak nk sedih ni.waaaaaaaaaaa~~
btw, hidup harus diteruskan..sy sgt tabah..sekian...